In aceasta toamna, culoarea vedeta a unghiilor va fi cea de GRI-BEJ mat, tinzand usor spre o nuanta de violet. Este adevarat ca nuantele mate sunt net preferate celor stralucitoare, insa nuantele metalice nu se lasa nici ele mai prejos. In acelasi tip, violetul este culoarea care nu trebuie sa lipseasca din trusa noastra de oje.

Ce culori ale seductiei vor lua unghiile noastre in aceasta toamna? Reci si neutre, in ton cu vremea de afara sau calde si vibrante, amintindu-ne de vitalitatea verii care a trecut de mult? Daca vrei sa obtii un look incantator pentru unghiile tale, afla si tu care sunt principalele tendinte in materie de manichiura si colori de oja in toamna lui 2010:

Tendintele acestei toamnei in manichiura sunt destul de permisive ingaduindu-ne libertatea de a selecta. Putem alege intr-o paleta variata de nuante si culori acea culoare de oja menita sa se muleze propriului stil si propriilor preferinte. Trebuie insa sa ai in vedere faptul ca si in acest sezon se merge destul de mult pe nuantele neutre. Rozul palid, nuantele sterse de bej, maronul deschis si dulce, griul prietenos – sunt doar cateva dintre culorile care nu se dezic de eleganta si rafinament nici in aceasta toamna. Culoarea vedeta a acestei toamne este insa cea de GRI-BEJ, tinzand usor spre o nuanta de violet.

Exista insa o mic criteriu pe care trebuie sa-l luam in calcul atunci cand alegem nuanta potrivita pentru noi: nuantele pastelate (daca optam pentru nuante pastelate) trebuie sa fie neaparat mate si lipsite de stralucire!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Manichiura cu efecte ombre sau gradient - la fel de seducătoare și în această primăvară: 20 de modele superbe (și în tendințe) de unghii ombre și gradient THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Este adevarat ca nuantele mate sunt net preferate celor stralucitoare, insa nuantele metalice nu se lasa nici ele mai prejos. Influentele metalice ce amintesc de stilul rock al anilor '80 s-au transmis si culorilor unghiilor, iar nuantele metalice capata sclipiri patrunzatoare si intunecate. Sunt spectaculoase intr-adevar, insa purtabile.

In acelasi timp, stilul usor gotic pare sa confirme ca trendul vampirilor si dramaticul nu mor niciodata. Sau cel putin nu in aceasta toamna… Prin urmare, oja in nuante diverse de violet, incepand de la tonuri moi precum violetul-levanda si terminand cu tonuri puternice de violet-purpuriu si mov-pruna va fi extrem de apreciata in aceasta toamna. Manichiura monocroma, cu un design simplu este in voga, insa la fel de in voga este si manichiura policroma in care poti alatura indraznet nuante de violet si mov.

THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Ultimele tendințe în materie de rochii de mireasă pe care trebuie să le cunoști Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Totodata, negrul expresiv si stralucitor este si el in voga, dar nici auriul, nuantele patrunzatoare si inchise de albastru, verdele cu sclipiri argintii, rosul burgund nu pot fi neglijate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri