In aceasta toamna, culoarea vedeta a unghiilor va fi cea de GRI-BEJ mat, tinzand usor spre o nuanta de violet. Este adevarat ca nuantele mate sunt net preferate celor stralucitoare, insa nuantele metalice nu se lasa nici ele mai prejos. In acelasi tip, violetul este culoarea care nu trebuie sa lipseasca din trusa noastra de oje.

O influenta retro puternica care a putut fi vizibila pe podium, in prezentarile marilor case de mod, a fost reprezentata de rosu, in nuante senzuale care merg de la nuante dark de rosu si nuante pastelate de rosu la rosul de culoarea sangelui. Poti aduce un strop de culoare manichiurii, imbracand unghiile cu aplicatii aditionale florale, cu strasuri sau modele ce amintesc de celebrul animal print. Designurile spectaculoase in constrast de alb-negru pe unghii lungi, de forma patrata au facut de asemenea furori pe podium.

Femeile care doresc sa opteze pentru un aspect al unghiilor mai indraznet si mai provocator pot apela cu incredere la culori mai puternice si mai intense. Daca vrei ca unghiile tale sa epateze cu adevarat si esti adepta culorilor tari, poti sa optezi pentru nuantele autumnale de verde inchis, oranj, rosu burgund, indigo, maro.

In ceea ce priveste stilul manichiurii, ar trebuie sa stii ca manichiura semiluna si manichiura frantuzeasca inversata se mentin in tendinte in toamna lui 2010. Un efect spectaculos in acest tip de manichiura se obtine prin combinarea negrului cu auriul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri