Fata care s-a lansat acum cativa ani la rubrica Meteo este astazi prezentatoarea Telejurnalului de pe TVR2. Am remarcat-o cu totii, mai intai pentru frumusetea ei speciala, pentru fragezimea tineretii sale, insa, in timp, Albertina si-a afirmat calitatile de jurnalist, de om de cuvant, de femeie care, desi are doar 28 de ani, stie incotro merge si ce isi doreste de la viata.
R: Cand trebuie sa inceapa ingrijirea o femeie tanara?

A. I.: Pentru mine, termenii „femeie“ si „ingrijire“ sunt foarte inruditi, consider ca ingrijirea face parte din natura noastra, a femeilor. Cred ca din perioada adolescentei, in jurul varstei de 15 ani, fetele trebuie sa fie mai preocupate de tot ce inseamna ingrijirea tenului si a corpului, pentru a avea cumva control pe viitor asupra evolutiei lor sanatoase. Trebuie avut insa in vedere faptul ca produsele cosmetic destinate acestei varste trebuie sa contina cat mai multe elemente naturale, si nu de natura sintetica.

R: Ce pierdem si ce castigam o data cu trecerea anilor?

A. I.: Cu siguranta pierdem din noi, putin cate putin, etapele sunt ireversibile, iar timpul isi va spune intotdeauna cuvantul. Pierdem din prospetime si vitalitate, din perseverenta si vointa, si suntem din ce in ce mai incercati. Dar castigam poate mai mult echilibru, maturitate si puterea de a privi viata dintr-o alta perspectiva.

R: Te temi de o viitoare sarcina, de pierderea siluetei?

A. I.: Nu ma gandesc atat de departe, insa consider ca, atunci cand te hotarasti sa fii mama, prioritatile ti se schimba, iar problema siluetei nu mai este una dintre cele mai importante.

R: Crezi ca frumusetea este intotdeauna un dar sau poate fi si o povara?

A. I.: Frumusetea este un dar pe care il primesti de la natura, iar daca esti unul dintre destinatari, atunci trebuie sa confirmi intr-un fel sau altul aceasta alegere. Frumusetea exterioara isi poate pierde usor valentele atunci cand nu este sustinuta de cea interioara, iar daca faci eforturi pentru a fi altceva decat ceea ce esti, cei din jur vor simti cu siguranta asta.

Frumusetea ta, in orice forma a ei, trebuie daruita cumva si celorlalti, prin modul in care interactionezi si in care ii faci sa zambeasca. Si vreau sa cred ca increderea de sine m-a determinat sa transmit intotdeauna semnalul corect catre cei din jur.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri