Fata care s-a lansat acum cativa ani la rubrica Meteo este astazi prezentatoarea Telejurnalului de pe TVR2. Am remarcat-o cu totii, mai intai pentru frumusetea ei speciala, pentru fragezimea tineretii sale, insa, in timp, Albertina si-a afirmat calitatile de jurnalist, de om de cuvant, de femeie care, desi are doar 28 de ani, stie incotro merge si ce isi doreste de la viata.
R: Cu cine semeni ca infatisare? Mama, bunica ta sunt, tot asa, femei frumoase?

Albertina Ionescu: Cred ca am, in mare parte, infatisarea mamei, cu parul lung si fata rotunda. Am imprumutat insasi din trasaturile tatalui meu. Intotdeauna am privit-o pe mama ca pe o femeie foarte frumoasa si vreau sa cred ca am dobandit blandetea si bunatatea ei, puterea si darnicia pe care le are si ea.

R: Iti amintesti cand ti se spunea, in copilarie, ca esti frumoasa?

A. I.: In copilarie, din pacate, nu mi s-a spus niciodata ca sunt frumoasa. Evolutia mea spre adolescenta a fost un fel de paradox pentru cei apropiati, asta pentru ca, din cauza vestimentatiei sI a parului scurt, deseori eram confundata cu un baietel.

R: Ai zile in care te simti atragatoare si altele in care nu-ti place cum arati?


A. I.: In fiecare zi ma simt Eu, eu insami, fara sa fiu neaparat frumoasa. Nici nu trebuie sa fac din asta un scop care sa imi consume existenta, sunt multumita cu ceea ce sunt si asta imi aduce fericire. Daca prin tot ceea ce reprezinti tu, prin tot ceea ce iti apartine ajungi sa fii apreciata si indragita de ceilalti, atunci esti cu atat mai valoroasasi mai frumoasa si asa vei avea mereu rezerve pentru a te pastra... Aceasta este parerea mea.

R: Crezi ca exista anumite detalii foarte importante ale unei infatisari atractive?


A. I.: Atitudinea si increderea in sine sunt elementele cele mai importante, iar cunoasterea propriilor limite iti arata intotdeauna ce trebuie sa pui in valoare pentru a avea o imagine cat mai buna. Pentru mine nu exista detalii principale in acest tablou, toate elementele trebuie sa fie importante, el trebuie sa fie un tot unitar, individualizat si capabil distins. In viziunea mea, naturaletea va invinge mereu, firescul va atrage aprecierile de partea lui, dincolo de artificial sau conventional.

R: Folosesti deja creme, ai ritualuri ale ingrijirii, mergi la cosmetica, faci sport?

A. I.: Cremele nu trebuie sa lipseasca niciodata din „anturajul“ unei femei, este o regula de la care nu trebuie sa ne abatem, indiferent de circumstante. Crema hidratanta pe care o aplic in fiecare dimineata este cea care are grija de pielea mea pe toata perioada zilei si care imi pastreaza tenul proaspat, ea este o componenta importanta din programul meu zilnic de ingrijire. Periodic, atunci cand consider ca este nevoie, merg si la salonul de cosmetica, desi nu sunt un client permanent al acestuia. Imi place sa alerg, sa merg cu bicicleta si, in perioada verii, merg la sala de sport in fiecare zi.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri