Remediul naturist obtinut din otet de cidru de mere, ulei de masline si bere contine ingrediente active menite sa impiedice deteriorarea unghiilor. Masca naturista cu faina si coacaze negre poate reda stralucirea unghiilor tale. Uleiurile de argan si de amla, aplicate extern, pe toata suprafata unghiilor, au rolul de a intari unghiile si de a le accelera cresterea.

Pentru ca mainile joaca adesea rolul ambasadorului frumusetii si a feminitatii pentru femei, unghiile nu ar trebui nici ele neglijate. Sanatatea unghiilor este importanta si de aceea tratamentele de ingrijire si prevenire sunt mai mult decat necesare. Ne dorim maini care sa seduca si unghii care sa faca cinste mainilor noastre seducatoare. Insa ce facem pentru acest lucru? Tratamentele din comert menite sa ingrijeasca unghiile si sa previna exfolierea lor sunt uneori costisitoare si fara rezultatele fantastice pe care le promit. Uneori, unghiile se ingalbenesc, se exfoliaza, se rup cu usurinta, sunt patate. Pentru a preveni si tratata astfel de probleme ce pun in pericol frumusetea si sanatatea unghiilor va propunem cateva tratamente naturiste fantastice care au rolul de a intari unghiile:

Felul in care arata unghiile noastra este legat si de alimentatia noastra cea de toate zilele, iar carentele vitaminice vor fi evidente si in aspectul unghiilor. De aceea, pentru ca unghiile sa aiba un aspect sanatos se recomanda o dieta bogata in fructe si legume ce contin vitamine si substante minerale. Daca vrei ca unghiile sa-ti creasca mai repede, sanatos, asigura-te ca din dieta ta nu lipsesc alimentele bogate in vitamina A, vitamine din complexul B, vitamina C, D, E, dar si in fier, calciu, zinc, sulf si acizi grasi. Anumite uleiuri aplicate extern, de-a lungul unghiilor, au rolul de a intari unghiile si de a le accelera cresterea: uleiul din seminte de in, vitamina E uleioasa, uleiul de migdale, uleiul de argan, uleiul de masline, uleiul de amla, etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Indicate sunt si alimentele care contin proteine de calitate precum ouale. Alunele, semintele, strugurii, legumele bogate in sulf si siliciu (ceapa, broccoli, peste, alge, etc) sunt sanatoase si indicate in mentinerea frumusetii unghiilor. In plus, drojdia de bere si orezul brun au un continut ridicat de biotina si de aceea trebuie incluse in dieta pentru unghii. Consuma de asemenea o cantitate semnificativa de apa. Si unghiile tale au nevoie de hidratare interioara.

Urmatoarea reteta naturista este una cat se poate de simpla si la indemana tuturor, avand rolul de a face unghiile mai rezistente si mai sanatoase: intr-un recipient se amesteca o lingura de miere cu doua galbenusuri de ou batute si cu un sfert de ceasca de lapte caldut. Se amesteca bine pana la omogenizarea completa. Unghiile se tin in acest amestec timp de un sfert de ora (suficient cat sa se hidrateze) dupa care se clatesc cu apa. Calciul din lapte si proteinele din ou vor actiona asupra unghiilor prevenind deteriorarea acestora. De tinut minte: mierea, galbenusul de ou si laptele =combinatia perfecta pentru unghiile tale!

Principiile de bază ale mașinii CNC Ghid pentru alegerea mobilierului interior 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri