Iti dai cu peria prin par si observi ca in aceasta ramane mult mai mult par decat ar trebui in mod normal.
Iti dai cu peria prin par si observi ca in aceasta ramane mult mai mult par decat ar trebui in mod normal. Tii foarte mult la felul cum arata si ultimul lucru pe care ti-l doresti este ca parul tau sa fie din ce in ce mai rar. Dar de ce se intampla acest lucru? Care sunt practic cauzele caderii parului?

Stresul

Stresul ne afecteaza din toate punctele de vedere. Uneori din cauza stresului, putem sa contactam diverse afectiuni, asa ca nu ar trebui sa ne mire faptul ca o perioada stresanta este asociata cu o cadere a parului.

Fa tot posibilul sa-ti schimbi stilul de viata, fa putin sport, relaxeaza-te si detaseaza-te de problemele cotidiene. Daca te hranesti necorespunzator si necesarul zilnicde vitamine si minerale nu este suficient, apar tot felul de probleme de sanatate, printre care si caderea parului.

Vopsirea parului

Depinde foarte mult de cat de des te vopsesti si in ce mod. Daca parul tau este supus unor tratamente care nu-i fac bine, in afara faptului ca se deterioreaza ajunge si sa cada in mod excesiv.

Ciuperca

Se poate sa existe o ciuperca pe pielea capului; aceasta poate fi tratata doar dupa ce iti recomanda medicul dermatolog un tratament corespunzator situatiei tale. Probabilitatea este mai mare in special daca parul cade doar din anumite portiuni ale capului si pielea prezinta o stare de disconfort (mancarimi ale pielii capului, roseata).

Modalitati de prindere a parului

Daca iti strangi parul prea tare si il fortezi exagerat, nu ar trebui sa te mai intrebi de ce iti cade parul. Fa o proba o perioada si renunta la clamele prea agresive cu parul tau.

Lipsa de fier din organism

Din cauza lipsei de fier din organism, asociata in acelasi timp cu o alimentatie haotica, parul cade mai mult. Daca ne hranim necorespunzator si necesarul zilnic de vitamine si minerale nu este suficient apar mult mai multe probleme legate de sanatate. Consumati peste, fructe, legume si lactate.

Menopauza

In timpul menopauzei exista schimbari de ordin hormonal care determina caderea parului.

Medicamentele

Unele medicamente pot determina caderea parului. Citeste cu atentie prospectul inainte de a lua pastile si vezi daca acestea te pot afecta intr-un fel. Chiar si anticonceptionalele pot accentua caderea parului insa nu o pot cauza, totul tine de cum reactioneaza organismul tau, in special din punct de vedere hormonal.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri