Nu putem ramane o eternitate tinere si frumoase. Ridurile incep si ele sa apara la un moment dat si tot ce putem face este sa le prevenim sau sa amelioram situatia.
Nu putem ramane o eternitate tinere si frumoase. Ridurile incep si ele sa apara la un moment dat si tot ce putem face este sa le prevenim sau sa amelioram situatia. De obicei ridurile apar in zona gatului, pe fata, in zona decolteului dar si la nivelul bratelor. Cautam diferite metode care ar putea evita formarea acestora.

Inainte de toate ar trebui sa tinem cont de cateva sfaturi simple:

1.Consuma multa apa!

Apa da rezultate in orice problema ai avea. Are rolul de a curata tesuturile si pielea ta arata astfel mult mai tanara.


2. Alimentatie potrivita

Pentru a avea un ten sanatos trebuie sa te hranesti sanatos, astfel din alimentatia ta nu trebuie sa lipseasca fructele si legumele. Acestea contin antioxidanti care impiedica distrugerea structurii celulare. Urmatoarele vitamine, respectiv alimente nu trebuie sa lipseasca din alimentatia ta:
- vitamina A: lactate, rosii, castraveti, caise, citrice, morcovi;
- vitamina C : telina, rosii, castraveti, dovlecei, citrice, struguri, capsuni, miere, cirese, visine;
-vitamina B1 si B2: lactate, avocado, pepene, piersici, banane, miere, mango.


3. Odihneste-te!

O viata dezorganizata, noptile albe, stresul zilnic si necazurile te solicita mai mult decat ai putea crede. Stresul determina muschii faciali sa se contracte mai mult decat ar trebui in mod normal.

4. Maseaza-ti pielea.
Maseaza usor pielea fetei, te relaxezi mult mai usor si incordarea dispare ca prin minune. Se pot folosi si creme hidratante. Se pot face si simple exercitii. De exemplu, pentru ridurile din jurul ochilor trebuie sa intinzi pielea spre exterior cu ajutorul degetelor. In acelasi timp strange din pleoape si apoi relaxeaza. Repeta aceasta miscare de 10 ori.

Se mai poate masa de la barbie spre lobul urechii sau din coltul buzelor tot spre urechi.

5. Zambeste!
In afara faptului ca iti ofera o buna dispozitie, zambetul ajuta la intarirea muschilor fetei. Tristetea nu face decat sa favorizeze in timp aparitia ridurilor.


6. Protejeaza-te de soare

Expunerea excesiva la soare distruge formarea de colagen determinand o accelerare a procesului de imbatranire.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri