Sezonul estival stă să înceapă, tocmai de aceea este timpul să începi o rutină strictă de îngrijire a pielii, pentru a face față provocărilor specifice acestui anotimp.

Comunicat de presă

Pielea ta are nevoie de atenție specială pentru a rămâne sănătoasă, hidratată și protejată în fața razelor puternice ale soarelui și a umidității crescute specifice verii. Acest articol îți va oferi sfaturi valoroase de la specialiștii el Studio despre cum s-o pregătești pentru a se menține frumoasă și strălucitoare.

Exfolierea este cheia:

Primul pas în pregătirea pielii pentru sezonul estival este exfolierea. Îndepărtarea celulelor moarte de la suprafață îți va oferi un aspect mai proaspăt, radiant. Folosește un scrub delicat pentru a exfolia pielea în mod regulat, concentrându-te pe zonele uscate sau aspre. Acest proces va stimula, de asemenea, regenerarea celulară și va îmbunătăți absorbția ulterioară a produselor de îngrijire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cu gândul la vară. Ritualuri de frumusețe care te pregătesc din timp pentru sezonul estival. Noua colecție de sărbătoare BLUSH GOURMAND Trăiește magia! Sfaturi pentru a avea mai multă energie odată cu venirea primăverii

Hidratarea este esențială:

În sezonul cald, pielea noastră are tendința de a se deshidrata mai repede. Tocmai de aceea, hidratarea adecvată este esențială pentru a se menține sănătoasă și hidratată. Utilizează o cremă hidratantă potrivita, aplic-o pe față și corp după fiecare duș.

Protejează-te de soare

Razele UV nocive pot provoca daune serioase pe timpul verii. Pentru a preveni arsurile solare și îmbătrânirea prematură a pielii aplică întotdeauna pe toate zonele expuse un produs de protecție solară cu un factor UV ridicat. Asigură-te că folosești un produs cu spectru larg, care să protejeze împotriva radiațiilor UVA și UVB. Nu uita să reaplici crema la intervale regulate, mai ales după înot sau transpirație excesivă.

Menține o igienă corespunzătoare

SPA la tine acasă: de ce ai nevoie pentru o zi de răsfăț BEAUTY TEA CEREMONY - Alintă-ți simțurile cu fascinante arome de ceai! La EL STUDIO găsești cele mai inspirate cadouri de Crăciun!

În sezonul estival, transpirația și umiditatea ridicată pot contribui la acumularea de bacterii și la apariția iritațiilor. Pentru a preveni aceste probleme este important să menții o igienă corespunzătoare. La dușul zilnic te sfătuim să folosești un gel de duș blând și evită să rămâi în hainele umede sau transpirate o perioada lunga de timp.

Alimentație sănătoasă și echilibrată

O alimentație sănătoasă și echilibrată este benefică nu doar pentru sănătatea ta generală, ci și pentru aspectul pielii. Consumă alimente bogate în antioxidanți precum fructe și legume proaspete, pentru a te proteja de radicalii liberi și de degradarea oxidativă. De asemenea, asigură-te că bei suficientă apă.

Asadar, pregătirea pentru sezonul estival este esențială pentru a menține pielea sănătoasă și frumoasă. Exfolierea regulată, hidratarea adecvată, protecția solară, menținerea unei igiene corespunzătoare și o alimentație sănătoasă reprezintă cele mai importante aspecte în acest sens. Respectând aceste sfaturi, vei fi pregătită să te bucuri de soare și de frumusețea verii fără a-ți compromite sănătatea pielii.

CADOURI EMBLEMATICE ÎN STILUL CLASIC PREP REINTERPRETAT 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Începe Spotlight: 14-16 octombrie, trei zile de spectacole multimedia în aer liber, în Bucureşti

https://shop.el-studio.ro

Foto fr si main: puhhha /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri