Te vei îndrăgosti instantaneu de ele: 25 de idei superbe de manichiură pentru Valentine’s Day, Dragobete sau ori de câte ori vrei să celebrezi iubirea pentru tine!

7 Februarie 2023 publicat în Frumusete 4 share-uri

Cum să îți porți inima la vedere și iubirea pe unghii, nu doar în suflet? Îți oferim cu drag un pic de inspirație pentru a-ți alege o manichiură pe gustul tău, pe care o poți purta de Ziua Îndrăgostiților, de Dragobete sau ori de cât ori simți nevoia unei manichiuri care să celebreze sau să atragă iubirea în viața ta.

Luna iubirii este cel mai bun moment de a sărbători iubirea în toate formele ei și de a purta pe unghii o manichiură mai specială, indiferent că ai o întâlnire de Valentine’s Day sau de Dragobete sau pur și simplu vrei să ai o zi specială acasă, în compania propriei persoane.

De aceea, în luna februarie, manichiura romantică și delicată, în nuanțe de pastel, sau cea sexy, cu roșu pasional, dar conținând motive ale iubirii precum inimioare și inimi all over sau parțial pictate/aplicate pe unghie, săruturi, flori, accente grafice (mesaje bine țintite, inițialele sau numele persoanei iubite) sau glamorous, nail art cu ștrasuri, matrițe adezive sau bijuterii prețioase de unghii aplicate, a devenit deja una tematică și specifică acestei perioade.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Roșul este o culoare puternică ce denotă senzualitate și elegantă, în timp ce nuanțele pastelate precum verde mentă, galben pai sau lămâie, bleu ciel ciel, roz fondant și dulce inspiră romantism și o delicatețe a trăirilor. Așadar, nu există o alegere greșită atunci când vine vorba de manichiura aleasă pentru a fi purtată într-una dintre cele mai speciale zile ale anului.

Creativitatea este limita atunci când vine vorba de manichiura de Ziua Îndrăgostiților și, pentu inspirație, vă propunem modele variate de unghii și manichiură în tematica iubirii:

25 de modele de unghii și manichiură pentru Valentine’s Day sau Dragobete în tematica iubirii

Foto: Nastiusha /Shutterstock Foto: Dina Shuba /Shutterstock Foto: s_morenoa /Shutterstock
Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Ghid pentru alegerea mobilierului interior TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte
Foto: galyakiss /Shutterstock Foto: rad fx /Shutterstock Foto: Dina Shuba /Shutterstock Foto: marigo20 /Shutterstock Foto: Vimaliss /Shutterstock Foto: NYS /Shutterstock Foto: galyakiss /Shutterstock Foto: galyakiss /Shutterstock Foto: Dmitri Gromov /Shutterstock Foto: marigo20 /Shutterstock Foto: Maya Kruchankova /Shutterstock Foto: Lubava Voit /Shutterstock Foto: galyakiss /Shutterstock Foto: OlPhotoV /Shutterstock Foto: 5 second Studio /Shutterstock Foto: DenisProduction.com /Shutterstock Foto: galyakiss /Shutterstock Foto: Dina Shuba /Shutterstock Foto: Sebastian_Photography /Shutterstock Foto: Vetrova-Noskova /Shutterstock Foto: Irina Pechorina /Shutterstock Foto: CHRISTINA RADCLIFFE /Shutterstock

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri