13 Ianuarie 2023 publicat în Frumusete 6 share-uri

Hey! A sosit un nou trend în oraș! Se numește BOB FRANJURAT și promite să facă furori în acest an. Tânjești după o tunsoare proaspătă, tinerească, care să te scoată din anonimat? Înseamnă că acest look te va seduce cu siguranță.

Aflat în lumina reflectoarelor încă din anii 1920, când celebra actriță Louise Brooks îl purta cu mândrie, bobul a rămas una din cele mai versatile tunsori. Chit că este perfect drept, în valuri ușoare sau bucle, această tunsoare poate fi purtată la orice vârstă și cu orice ocazie, pe toate tipurile de păr. În rândurile de mai jos, hairstiliștii El Studio Style povestesc despre cele mai cunoscute tunsori bob care s-au făcut remarcate de-a lungul timpului:

BOB PĂR LUNG

Bobul pe părul lung este una din variantele tunsorii bob în care părul este tăiat până la lungimea umerilor sau chiar mai lung, în timp ce linia tunsorii rămâne aceeași ca la bobul clasic. Acest look este potrivit pentru persoanele care își doresc o schimbare dar nu vor să renunțe la lungimea părului. Este un mod ușor de a-ți actualiza coafura, ușor de personalizat pentru a se potrivi cu forma feței și textura părului.

BOB INVERSAT

În cazul bobului inversat, părul este mai scurt la spate și mai lung în față. Este un stil care adaugă volum în partea de sus a capului și poate fi adaptat pentru a se potrivi cu diferite forme ale feței. Este o alegere versatilă și modernă, care poate fi purtată în diverse moduri, inclusiv cu breton.

BOB FRANJURAT

Denumirea de bob "în scări" se datorează modului în care se aranjează vârfurile șuvițelor de păr. Această variantă adaugă o nouă dimensiune și un strop de personalitate unui bob clasic prin lungimile diferite care încadrează linia feței. Jenna Ortega, protagonista serialului Wednesday este doar una din celebritățile de la Hollywood care a pășit în Noul An cu această tunsoare. Și fară prea mult efort, ea reușește să aibă un look sofisticat și feminin în orice situație.

Cum 2023 pune accent pe frumusețea naturală, bobul franjurat este printre primele propuneri de hairstyling ale stiliștilor de top din întreaga lume. Prin urmare, stylingul elaborat nu va mai fi prezent în saloane și nici culorile puternice. Pa pa frumusețe artificială!

Odată ce știi cum te vei tunde, un alt criteriu important este și alegerea stilistului potrivit. Iar în saloanele El Studio vei găsi oricând un specialist în domeniu care să te consilieze în materie de frumusețe. Mai mult decât atât, dacă vrei să afli mai multe despre tenul tău sau despre tipul scalpului din dotare, dă o fugă în El Studio Beauty Store pe Șoseaua Nicolae Titulescu nr. 14, acolo vei găsi și un beauty adviser care te va ajuta în acest sens. Pe lângă consiliere, poți avea parte chiar și de o ședință relaxantă de shopping, chiar în incinta magazinului.

Pentru servicii sau oferte last minute accesează www.el-studio.ro și promo.el-studio.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri