Domeniul Beauty a facut performanta la Cosmetics Beauty Hair si Zilele Internationale ale Frumusetii 2022

6 Octombrie 2022 publicat în Frumusete 10 share-uri

In perioada 22-25.09.2022 a avut loc Cosmetics Beauty Hair si Zilele Internationale ale Frumusetii la Romexpo, unde Atelierele ILBAH, Beauty One si Padir au impresionat prin performanta, creativitate si profesionalism. Masterclass-uri de specializare, workshop-uri și demonstratii practice au fost puse la dispozitie, pentru specialistii si pasionatii de beauty si in acest an.

In intervalul 22-25.09.2022 la Cosmetics Beauty Hair, la standul Atelierele ILBAH, cursantii au transformat cele 4 zile de activitate, intr-un adevarat spectacol. Coafurile si make-up-urile, care mai de care mai speciale, au completat look-urile vizitatorilor celui mai asteptat targ de beauty al toamnei 2022. Cursantii au demonstrat ca dau dovada de dexteritate, ca stiu sa asculte dorintele clientului si ca stiu sa faca fata presiunii unui mare eveniment.
Pe data de 23.09.2022, Beauty One a organizat 5 masterclass-uri de specializare, destinate profesioniștilor:
• Tendințele anului: Masterclass coafuri, tunsoare și culoare;
• Masterclass terapii inovatoare de Remodelare Corporală;
• Masterclass tratamente Anti-Aging & Microneedling.

Pe data de 24.09.2022, de Zilele Internationale ale Frumusetii, Atelierele ILBAH a provocat iubitorii de beauty sa faca fata cheallenge-urilor de a invata intr-un timp extrem de scurt ceva nou:
• Introducere in meseria de Make-up Artist + Workshop Realizarea unui Machiaj de zi;
• Introducere in meseria de Nail Artist + Workshop Aplicatii cu gel;
• Introducere in meseria de Hairstylist + Workshop Alegerea cararilor si cocuri spaniole;
• Introducere in meseria de Frizer + Demonstratie LIVE; introducere in meseria de Cosmetician + Workshop Aplicarea Tratamentelor Faciale;

Evenimentele de beauty care au avut loc la Romexpo in perioada 22-25.09.2022 au reprezentat oportunitatea de a demonstra evolutia si dorinta de a ne depasi limitele, de a fi mereu pregatiti si demni de cuvantul “specialisti”, astfel ca Atelierele ILBAH, Beauty One, Padir au performat pe scena celui mai apreciat targ de frumusete, in perioada 22-25.09.2022, lansand trenduri noi si dandu-le o noua conotatie celor deja existente!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri