In perioada 22-25.09.2022 a avut loc BIFE-SIM la Romexpo. Targul de design interior a adus impreuna cei mai cunoscuti furnizori de pe piata din Romania. Alaturi de Atelierele ILBAH, pasionații de Design au descoperit frumoasa lume a artei, printr-o serie de conferințe și workshop-uri practice. Participarea la acestea a fost GRATUITA si insotita de multe surprize.

In pavilionul B2, standul Atelierele ILBAH a reprezentat locul de intalnire al oamenilor cu aceleasi pasiuni, locul in care totul este posibil, atat timp cat avem alaturi cei mai buni specialisti. Peste 100 de participanti si-au descoperit abilitatile cu ajutorul trainerilor Atelierele ILBAH si s-au bucurat de workshop-urile care au fost gandite, astfel incat, unul sa vina in completarea celuilalt.
Cunostintele de baza, tehnicile de proiectare, programele de modelare si randare 3D sunt tool-urile indispensabile, care te ajuta sa stapanesti acest domeniu, asadar, subiectele atinse la BIFESIM 2022 au fost extrem de apreciate:
• Amenajează-ți singur casa!, workshop de Design Interior susținut de Arh. Roberta Ciorzan;
• Reguli de proiectare a bucătăriei. Despre iluminat și culoare, workshop susținut de Arh. Roberta Ciorzan;
• Before&After. Cum transformăm o încăpere utilizând elemente de decor cheie, workshop susținut de Arh. Alexandra Coman;
• Elemente de decor pentru acasă, workshop de Aranjamente florale susținut de Tina Pipoș;
• Arta subtilă a toamnei, workshop de Aranjamente florale susținut de Anne Marie Popa;
• Vizualizări arhitecturale. Introducere în programul 3ds Max, workshop susținut de Meanji Varzeghani;
• Randări 3D. Introducere în programul SketchUp, workshop susținut de Ciprian Vlaicu;
• Arta de a trăi în armonie cu spațiul tău. Vacanță la tine acasă!, conferința susținută de către Arh. Miruna Ardelean.

In intervalul 22-25.09.2022 ne-am intalnit la Romexpo cu cei care iubesc cursurile Atelierele ILBAH. Conferintele si workshop-urile din cadrul BIFESIM 2022 au reprezentat preview-ul a ceea ce se preda la cele mai cautate cursuri ale momentului. Atelierele ILBAH ii asteapta pe toti cei ce doresc o schimbare in viata lor!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri