Diferența între un machiaj profesional și unul banal, executat la nivel de amator, constă în folosirea bazelor de makeup. Deși în multe cazuri nu prea li se acordă importanța cuvenită, acestea contribuie la rezistența și succesul unui machiaj. Dacă vei avea curiozitatea să urmărești modul de lucru al marilor artiști de makeup, vei remarca atenția oferită acestor produse, în special atunci când se aplică pulberile de pigmenți.

Particulele fine strălucitoare și glitterele se utilizează frecvent în arta înfrumusețării. Pleoapele, buzele sau corpul pot fi acoperite de aceste pulberi sclipitoare, răspândid reflexii demențiale în funcție de lumina la care sunt expuse. Indiferent de ocazie, poți accentua frumusețea ochilor prin note rafinate date de aceste produse in trend.

Baza de fixare, elementul cheie al unui makeup de nota 10

Aplicarea unor pigmenti de calitate este strâns legată de baza fixatoare. Fără aceasta nu vei reuși să obții un rezultat care să fie admirat de cei din jur. Cu siguranță nu ai vrea să te privești dezamăgită în pozele surprinse la evenimetul la care ai fost invitată, din cauza machiajului deteriorat. Excluderea anumitor etape cheie din aplicarea machiajului poate duce la un fiasco de imagine. Așadar, învață să stabilești o legătură între aceste două produse cosmetice și te vei bucura de o experiență magnifică.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Baza este ideală pentru fixarea oricărui tip de pigment. Tot cu ajutorul acesteia vei fixa corect glitterul și fardurile de pleoape sub formă de pulbere. Modul în care acționează o bază contribuie la intensificarea culorilor și la aderența fardurilor pe piele timp îndelungat. Sub formă de peliculă subțire, ține pe pleoapă particulele de fard, fără a permite împrăștierea sau adunarea produsului în zona pliurilor.

Baza fixatoare pentru pigmenți este un articol cosmetic multifuncțional care are o aderență excelentă, atât pe ochi, cât și pe buze. Conferă rezistență îndelungată oricărui tip de pigment, glitter-ului sau fardurilor de pleoape pulbere.

Cum se aplică baza fixatoare?

Baza este utilizată frecvent în fixarea produselor pe pleoape și buze. În cazul pleoapelor, aplică pe piele o cantitate mică din baza achiziționată, fără a atinge zona lacrimală. Întinde foarte bine cu vârful degetelor, după care aplică prin tapotare ușoară, pigmentul, glitter-ul sau fardul de pleoape pulbere, utilizând o pensulă ușor umezită.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Caria dentară – ce este și cum se tratează

La fel ca în cazul pleoapelor, vei proceda și pentru pregătirea buzelor. Aplică o cantitate mică de produs, după care fixează prin tapotare particulele sub formă de pulbere. Folosește o pensulă plată, umezită în prealabil, pentru o aplicare mai ușoară.

Unul din trucurile folosirii unor pigmenți constă în tehnica de aplicare, care trebuie să fie întotdeauna prin tapotare și nu prin ștergere. Cu o pensulă moale, cu perișori fini, aplică o cantitate mică de pulbere pe mijlocul pleoapei. Când ești mulțumită de efectul obținut, estompează produsul pigmentat către colțul intern și cel extern al ochiului.

Specialiștii îți pun la dispoziție pulberi pigmentate strălucitoare Sparkle și Cameleon sau fulgi Mermaid Song și Unicorn Dream pentru ochi, față și corp. Lumina captată de particulele sclipitoare va da pielii un aspect radiant. Nuanțele cu diverse reflexii, precum: roz-verde, verde-auriu, albastru-auriu, roșiatic – auriu, verde – roșiatic sau roz – mov te vor cuceri de la prima vedere.

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Nu uita de oferta săptămânii 18.04.2022 - 24.04.2022 în care poți folosi codul "SĂRBĂTOARE" pentru a te bucura de -25% la comanda ta! Plasează o comandă de minimum 79 lei și vei beneficia și de transport gratuit! Te-ai gândit ce pigmenți ți-ai dori de sărbători?

Sursa foto: melkior.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri