Stilistii au cazut de acord asupra unui fapt simplu si controversat in acelasi timp: turcoazul este magnetul universal care reuseste sa transmita aceeasi stare de spirit tuturor. Este culoarea care te face sa revii dupa un an dificil si sa te reinventezi de fiecare data cand simti ca ceva nu a mers bine.

Astfel, pentru un eveniment de seara, se recomanda o culoarea mai sobra cu diferite aplicatii sau accesorii turcoaz, albastru inchis, paiete, margelute, buline, dungi sau flori. In cazul in care optezi pentru o tinuta de zi poti sa mergi pe o linie fina si fresh din paleta de culori albastru petrol, albastru marin iar alaturi de alb vei obtine look-ul potrivit pentru o zi in care trebuie sa fii puternica si feminina, pastrandu-ti in acelasi timp alura inocenta.

Insa oricare ar fi motivul sau evenimentul, starea de spirit sau nuantele, moda sau designerii, stilurile vestimentare sau combinatiile, un lucru este cert: indrazneste sa fii diferita, pune-ti in evidenta calitatile si simte-te bine in pielea ta. Pentru ca frumusetea este o stare de spirit!

Emma Dobre

Imagini: Cibeles Fashion Week, designer David Delfin, copyright Getty Images

Sursa: envy.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri