18 Decembrie 2009 publicat în Frumusete 6 share-uri

Daca doriti sa petreceti Sarbatorile de iarna intr-o stare perfecta, sa emanati energie, sa starniti invidii cu formele voastre, va trebui sa urmati cativa mici pasi.

1. Exercitii intense pentru tonifierea musculaturii si arderea caloriilor

Creati un program rapid de exercitii intense pe care sa le faceti in fiecare zi, care sa va tonifice musculatura intregului corp, sa consume multe calorii si totodata sa fie si distractiv. Spre exemplu puteti incerca sa faceti exercitii fizice in timp ce faceti curatenie in casa sau sa dati drumul la o muzica cu ritm foarte rapid si sa va impuneti efectuarea tuturor activitatilor casnice pe aceste ritmuri solicitante, obositoare, dar distractive si utile – va ajuta sa terminati mai repede treaba, sa consumati multe calorii si sa va tonificati musculatura corpului. Evident, puteti opta si pentru un program ce imbina gimnastica cu fitnessul.

2. Masajul care binedispune si alunga oboseala

Masajul binedispune, relaxeaza, tonifica, imbunatateste circulatia si ajuta la detoxifiere. Programati cateva sedinte de masaj pentru a va pregati de atmosfera destinsa si distractiva a Sarbatorilor de iarna. Cereti masaj cu uleiuri sentiale astfel dintr-o singura sedinta puteti obtine mai multe beneficii, spre exemplu daca alegeti uleiuri anticelulitice va puteti bucura si de o reducere a aspectului inestetic de “coaja de portocala”. Daca oboseala atinge cote maxime sau sunteti intr-o stare depresiva alegeti aromele relaxante sau tonifiante, imbinand aromaterapia cu masajul.

3. Tenul, stralucitor si proaspat

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Daca pana acum nu v-ati apucat de ingrijirea intensa a tenului, este bine sa incepeti acum, chiar daca sunteti pe “ultima suta de metri”. In fiecare seara rezervati-va timp pentru ingrijirea tenului, eventual simultan cu ingrijirea parului. Inainte de toate spalati tenul cu apa si gel sau sapun hidratant pentru fata.

Apoi faceti infuzie cu aburi fierbinti si plicuri de ceai de tei – infuzie utila pentru inmuierea stratului superficial al tenului cu celule moarte si pentru dilatarea porilor, astfel incat curatarea lor sa devina mult mai usoara. Apoi curatati tenul cu un buretel de fata fin prin frecari usoare, superficiale, dar energice, ca si cum ati face un masaj tenului. Ulterior folositi o masca pentru ten, in functie de problemele pe care le aveti. Cele mai indicate sunt mastile naturale preparate in casa, cele din comert avand aditivi toxici sau conservanti.

SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri