18 Decembrie 2009 publicat în Frumusete 6 share-uri

Daca doriti sa petreceti Sarbatorile de iarna intr-o stare perfecta, sa emanati energie, sa starniti invidii cu formele voastre, va trebui sa urmati cativa mici pasi.

4. Parul, accesoriul plin de scanteieri

Orice problema a parului sau scalpului trebui inlaturata. Asadar, in functie de problemele individuale pe care le aveti, folositi masti naturale pentru ingrijirea parului, cresterea rezistentei acestuia, regenerarea lui sau inlaturarea matretii. In sezonul rece, pentru ca frigul si vantul usuca parul facandu-l casant si friabil, sunt indicate mastile de par care hidrateaza intens si accelereaza regenerarea acestuia.

5. Dieta

Profitati de limitele impuse de postul alimentar si incercati sa realizati o dieta... de post. Reduceti cantitativ mesele, consumati alimente cu indice glicemic mic si mizati in special pe alimentele bogate in vitamina C. Consumati multe ceaiuri calde care sa va jute sa rezistati mai usor in fata frigului si eliminati zaharul din alimentatie.

6. Tratamente anticelulitice pentru un corp frumos

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Chiar daca in sezonul rece se poarta mai mult pantalonii, totusi poate doriti o rochie sexy de Craciun sau Revelion ori pur si simplu momentele intime cu iubitul nu trebuie “afectate” de prezenta celulitei. Optati pentru cateva minute de sport pe zi, pentru mersul pe jos si tratamente cosmetice anticelulitice – creme, impachetari, comprese etc. Chiar daca timpul pana la mult asteptatele Sarbatori nu mai este foarte lung, totusi merita sa faceti eforturi pentru frumusete. Chiar daca este putin, este mai mult decat “deloc”.

Sa fiti frumoase in cele mai frumoase Sarbatori!

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

5 Sfaturi pentru un regim sanatos de Sarbatori

8 alimente de top pe timp de iarna

Aromoterapie cu lavanda


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri