Ce culori pe unghii fac ravagii in acest anotimp? Cum sa fii sexy si provocatoare, in ton cu moda frumusetii? Cum sa fluturi sub privirile incantate ale barbatilor cele mai frumoase maini din lume? Sezonul de iarna 2009/2010 vine cu propuneri inedite si interesante in materie de manichiura.

Iarna vine intotdeauna cu de toate. Cu frig, trenduri noi, sclipiri de alb, culori ravisante, haine groase, accesorii speciale, reinterpretarea vechilor motive fashion, unghii superbe, frumusete cat cuprinde. Sezonul de iarna 2009/2010 vine cu propuneri inedite si interesante in materie de manichiura. Ce culori pe unghii fac ravagii in acest anotimp? Cum sa fii sexy si provocatoare si in ton cu moda frumusetii? Cum sa fluturi sub privirile incantate ale barbatilor cele mai frumoase maini din lume? Ia aminte la glasul trendurilor din sezonul de iarna si arunca un ochi asupra a ceea ce iti spunem:

Frigul de afara aduce noutate si racoare si pe unghii, iar iarna nu se dezice de statutul sau de anotimp al elegantei. Culorile ojei de unghii vorbesc in noul sezon despre stralucirea iernii si despre distinctia ei reinventata.

Daca pana acum culorile dark erau considerate cele mai potrivite acestui sezon, casa Chanel vrea cu orice pret sa ne uimeasca aducand in prim plan sclipirile de verde. Daca vrei sa seduci si nu te-ai hotarat inca asupra culorii preferate de oja, afla ca da, verdele in tonuri vii, vibrante se va afla chiar in topul trendului in aceasta iarna. Oja mata de un verde menta, albastru sau verde fistic arata incantator pe unghii de lungime medie, usor rotunjite, transformandu-le in adevarate smaralde.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Manichiura cu efecte ombre sau gradient - la fel de seducătoare și în această primăvară: 20 de modele superbe (și în tendințe) de unghii ombre și gradient De la puncte minimaliste la buline maxi - manichiura cu puncte este manichiura sezonului! 25 de modele de unghii superbe, moderne, cu puncte Vei adora instantaneu aceste modele de unghii: 20 de modele superbe de manichiură pentru Paște și primăvară
Culoarea ojei este cea care in aceasta iarna pune cap la cap indrazneala, naturalul si constrastele. Pentru a evidentia latura noastra sensibila si delicata, vom arunca pe unghii oja in culori nude (albul fumuriu, murdar, albul-fildes opac, iar nu transparent cu un minim de sclipici auriu aplicat, alb-roz mat, bej mat) laolalta cu tonuri inchise de portocaliu, maro, bleumarin si culori precum negru violet, negru carbune, rosu intunecat, numai bune pentru a revela misterul si sexualitatea feminina.

Una peste alta, tonurile de auriu raman in trend, iar oja rosie mata, cu adancimi de albastru se anunta a fi adorata de multe femei.

Te intrebi cumva ce lungime si ce forma vom da unghiilor in aceasta iarna? Continuand tendintele conturate in toamna, in voga raman unghiile medii, rotunjite sau patrate, depasind usor varful degetelor. Cei care nu se impaca deloc bine cu traditionalul clasic ar face bine sa afle ca extravaganta se poarta si ea in aceasta iarna sub forma manichiurii Half- Moon. Este perfecta pentru petrecerile si serile deosebite care sunt prevazute de sarbatori.

Manichura Half-Moon, numita adesea Manichiura Frantuzeasca inversata, reprezinta una din principalele tendinte ale acestui sezon. Extrem de populara printre starletele hollywoodiene ale anilor '20- '30/, manichiura Half-Moon pare a aduce in actualitate burlescul perioadei. La baza, urmarind linia semicercului unghiilor, se aplica oja alba, urmand ca pe restul unghiei sa se aplice oja neagra. Un aspect gotic-extravagant de Half-Moon se creeaza.

5 Seturi complete pentru manichira semipermanentă chiar la tine acasă THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

Imagine: Dita Von Teese, NorthFoto

Sursa: envy.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri