Oricum ai vrea să le spui, se numesc RIDURI. Și te vei confrunta sigur cu ele la un momentdat. Ridurile fac parte din proces natural de îmbătrânire. Ce le cauzează? De ce apar?

3. Ridurile dinamice

Este vorba despre acele riduri care se formează în urma gesturilor repetate. Ele apar de obicei în jurul gurii, al ochilor și frunții. Ele sunt ca un fel de martor al vieții tale, arată felul în care trăiești, dacă râzi, dacă plângi, te încrunti, etc. Poartă-le cu mândrie, sunt ca o poveste pe fața ta, precum un martor al tuturor lucrurilor pe care le-ai experimentat de lungul timpului;

4. Pliurile gravitaționale

Genul acesta de riduri sunt pentru mulți dintre noi cele mai neplăcute. Ele apar odată cu înaintarea în vârstă, pe măsură ce pielea își pierde din elasticitate. Ce le cauzează? Timpul și pierderea gravitației. Și afectează în special persoanele cu o piele mai subțire și mai fină.

"Mai bine să previi, decât să tratezi" spun specialiștii. Nu aștepta să te confrunți cu primele riduri, apelează la ajutoare cât mai devreme. Include în rutina ta zilnică acele produse care au menirea să dea un boost de energie pielii tale și să țină ridurile la distanță. Nu uita, produsele cu SPF sunt obligatorii pe tot parcursul zilei și nu ocoli ingrediente precum: retinol, acid hialuronic, antioxidanți si peptide.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

* Informații oferite de specialiștii El Studio Style

Foto fr si main: De la Rido /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri