Șamponul uscat este un produs util, cu multe beneficii, însă trebuie înțeles și folosit corespunzător. Iată 3 lucruri de care trebuie să ținem cont atunci când îl utilizăm:

Șamponul uscat este soluția ideală atunci când nu ai timp să iți speli părul, dar nu vrei să se observe faptul că ai nevoie de o șamponare. Ești genul mereu pe fugă? Trebuie să arăți în permanență ca scoasă din cutie? "Samponul uscat poate oferi un styling fermecător cu minim de efort", spune Valentin Sava, trainer Londa Professional, care recomanda șamponul Refresh it.

Vorbim despre un produs de-a dreptul magic deoarece creează texturi mate și volum de durată, chiar și pe un păr fin. El îndepărtează excesul de sebum în câteva secunde și păstrează aspectul curat al părului pentru mai mult timp. Tot cu ajutorul lui poți crea bucle și texturi fară efort.

Șamponul uscat este un produs util, cu multe beneficii, însă trebuie înțeles și folosit corespunzător. Iată 3 lucruri de care trebuie să ținem cont atunci când îl utilizăm:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit

1. Aplică-l corect! Acest tip de produs conține un amidon natural, ce absoarbe sebumul acumulat. Se agită bine flaconul și se pulverizează în primul rand pe rădăcină, eventual un pic și pe lungimi, pentru a da un efect mat, de textură.

Foto: De la natali_ploskaya /Shutterstock

2. Folosește-l la momentul oportun! Nu trebuie să facem excese și să ne spălăm pe cap foarte rar. Șamponul uscat a fost gândit să ne ajute în a prelungi cu O ZI frecvența de spălare a părului, și nu cu o săptămână, deci nu trebuie să devină o obișnuință folosirea acestuia în locul celui obișnuit.

3. Folosește-l cu măsură! Șamponul uscat este un produs extrem de util, dar care trebuie folosit cu măsură, doar atunci când este nevoie, fară a exagera. Odată aplicat, părul pare curat, dar este doar o aparență. Faptul că sebumul a fost absorbit nu înseamnă că nu mai trebuie să ne mai spălam pe cap. Trebuie avut în vedere acest lucru, mai ales dacă există probleme ale scalpului precum mătreață, dermatite sau ne confruntam cu căderea părului.

"Șamponul uscat a fost conceput pentru a înlătura excesul de sebum la 2 zile de la spălat, însă îl putem folosi și imediat după ce am spălat părul pentru a ține la distanta apariția sebumului. Eu îl mai folosesc la salon și pentru anumite coafuri care implică taparea părului. În cazul celui scurt, șamponul uscat aplicat imediat după spălat poate să te ajute la texturare și obținerea unei coafuri ciufulite cu volum." adaugă stilistul Londa.

Șamponul uscat este un produs care te ajută să îți împrospătezi coafura între spălări, când ești pe fugă sau în criză de timp. Acesta absoarbe sebumul și dă senzația unui păr proaspăt spălat. El creează texturi mate, volum de durată (chiar și în cazul părului fin) și îndepărtează excesul de sebum în doar câteva secunde. Rezultatul? Un look impecabil, aproape instant!

Foto fr si main: De la Zigres /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri