Ai cicatrici cauzate de acnee? Ce tratamente moderne te pot ajuta să scapi de ele

12:03, 17 Martie 2021 publicat în Frumusete19 share-uri

Dupa problemele tenului, cauzate de acnee, odata vindecata, ramane de solutionat si problema cicatricilor. De multe ori, acestea sunt vizibile si suparatoare, dand un aer imbatranit tenului. Unul dintre tratamentele noi, care apeleaza la tehnologii de ultima generatie, este cel cu radiofrecventa fractionata.

Atentie la medicamentele luate

Ca in cazul multor alte tratamente similare, acest tratament nu este recomandat persoanelor care au stimulator cardiac sau orice alt implant electric activ în organism, care prezinta erupții cutanate sau au un istoric in acest sens, care au sau avut cancer ori alte afectiuni cronice. De asemenea, nu se recomanda in cazul in care sunteti insarcinata sau alaptati.

Citeste si:
Sylfirm X, inovație în estetică - microneedling și radiofrecvență...
Sylfirm X, inovație în...

Mai mult, in cazul aplicarii tratamentului, desi acesta poate fi aplicat oricand, exista restrictii vizavi de expunerea la soare. Astfel se solicita aplicarea fotoprotectiei constant post-procedura si evitarea expunerii directe si prelungite la soare pentru 1-2 saptamani post-tratament.

"In plus, fiecare procedura este precedata de un consult cu medicul dermatolog. pentru o anameneza completa impreuna cu intelegerea restrictiilor mai putin cunoscute. Astfel, este indicata evitarea expunerii la soare sau surse artificiale de UV si cu 1 – 2 saptamani inainte de tratament si sistarea administrarii de aspirina sau ibuprofen cu cateva zile anterior procedurii", a conchis Alexandra Crasmaru.

Citeste si:
Nu doar un săpun natural, o picătură de istorie!
 Nu doar un săpun natural, o...

Foto fr si main: De la XRISTOFOROV /Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri