17 Martie 2021 publicat în Frumusete 24 share-uri

Dupa problemele tenului, cauzate de acnee, odata vindecata, ramane de solutionat si problema cicatricilor. De multe ori, acestea sunt vizibile si suparatoare, dand un aer imbatranit tenului. Unul dintre tratamentele noi, care apeleaza la tehnologii de ultima generatie, este cel cu radiofrecventa fractionata.

Despre cum alegi tratamentul potrivit am discutat cu Alexandra Crasmaru, fondator al unei clinici de estetica.

Specialistii sunt de acord. Radiofrecventa fractionata este tratamentul care poate trata rapid și eficient cicatricile acneice și alte cicatrici, ridurile profunde, rozaceea, discromia pielii, pielea cu aspect tern, porii dilatați și pigmentarea pielii. Conditia este insa sa apelezi la aparatura potrivita, care va avea si efectele dorite, adauga expertii.

Prin ce este diferit de alte tratamente? Prin faptul ca energia este concentrata la nivelul varfului micro-pinilor folositi, traumatismul la nivelul epidermului este minim, timpul de recuperare fiind mult mai scurt decat in cazul procedurilor ce utilizeaza lasere ablative pentru rejuvenare, iar riscurile si disconfortul – mult mai mici.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize!

Eficienta fiecarui tratament facial depinde de o multime de factori, care tin si de pacient, dar si de aparatura folosita si, respectiv, de specialistul care aplica tratamentul. Astfel, exista rigori vizavi de expunerea la soare, de hidratarea tenului, de folosirea unor produse care ajuta procesul de vindecare si incetinesc aparitia semnelor imbatranirii.

"Pe de alta parte, in ceea ce priveste aparatura, de exemplu, la Clinica noastra folosim tratamentul cu radiofrecvență fracționată Venus Viva. Acesta folosește micro pini care livrează sigur și eficient energia la nivelul pielii. Lezarea epidermei în acest fel determină un proces de vindecare naturală a țesutului. Deoarece leziunile sunt extrem de mici, tratamentul este mult mai confortabil decât laserele cu dioxid de carbon, iar rezultatele sunt uimitoare. Este cel mai complet dispozitiv pentru refacerea pielii, primul ș­i singurul sistem cu radiofrecvență fracționată ce permite terapeutului controlul ablației ș­i al coagulării pentru o eficiența ridicată în rezolvarea problemelor medii ­și severe ale pielii", a explicat Alexandra Crasmaru, fondator Clinica Illuma.

Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte!

Tratamentul cu radiofrecventa fractionata se adresează persoanelor care prezintă semne de deteriorare a pielii, inclusiv riduri adânci, cicatrici, pori vizibili, vergeturi și/sau orice altceva care afectează textura pielii. In functie de tipul, vechimea si adancimea leziunilor, tratamentul se personalizeaza si poate fi creat un protocol care sa includa terapia vampir, peelingurile chimice, mezoterapia injectabila sau microneeelingul.

"Pentru rezultate semnificative sunt necesare, in medie, trei sedinte, facute la o distanta de 4 – 6 saptamani, numarul acestora putand varia in fuctie de patologia tratata si raspunsul pacientului. Rezultatele finale se vad la aproximativ trei luni de ultima sedinta efectuata, dar sunt vizibile de la prima procedura", a mai precizat Alexandra Crasmaru.

Test de personalitate: Ce nume ai fi avut dacă te-ai fi născut în altă epocă? Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști!

Cititi continuarea pe pagina urmatoare >>>

Foto int: De la New Africa /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri