Un sistem IPL foloseşte o sursă de lumină largă, policromatică pe care o filtrează după nevoile procedurii ce urmează a fi executată.

Tratamentele cu IPL reprezintă și o metodă bună de relaxare, în timp ce pielea își îmbunătățește condiția, devine mai fermă, mai strălucitoare și fără imperfecțiuni. Această procedură are efecte imediate, nu presupune niciun disconfort fizic și iți permite să te întorci imediat la activitățile zilnice.

Epilarea cu IPL se face toamna

Foto: By MAD.vertise /Shutterstock

Și motivul este simplu. Ca să te pregătești din timp pentru vară. Deoarece părul crește în etape, iar o ședință de tratament se face la un interval de 3-4 săptămâni, în funcție de ritmul de creștere al acestuia. Grosimea firului de păr nu influențează timpul procedurii, ci suprafața. De exemplu, epilarea inghinală durează maxim 30 de minute, deoarece vorbim despre o suprafață mică. Dacă epilăm o suprafață mai mare, un tratament IPL poate dura chiar și 45 de minute.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Epilarea cu IPL presupune o durere minoră și nu are efecte secundate. Deoarece este o procedură simplă, ea poate fi efectuată chiar și în pauza mesei de prânz, la birou.

Cum te pregătești pentru un tratament cu IPL? Te învață specialiștii El Studio Style:

"Iți recomandăm ca în această perioadă să eviți mersul la solar, rasul cu lama în ziua ședintei de IPL, peelingurile chimice sau injecțiile cu colagen."

* Informații oferite de specialiștii El Studio Style

Foto fr si main: By puhhha /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri