Sabon îți propune ca timp de 24 de zile să dăruiești 24 de motive de bucurie cu ajutorul noului Calendar Advent.

comunicat de presa

După ce vara trece, și voi începeți să numărați zilele care au mai rămas până la venirea sărbătorilor de iarnă? O frenezie delicioasă ne cuprinde și magia cadourilor este din ce în ce mai aproape. Ce ar fi să ne propunem să ne creăm și mai multe momente frumoase petrecute alături de cei dragi? Un cadou ideal pentru ei dar și pentru noi. Sabon îți propune ca timp de 24 de zile să dăruiești 24 de motive de bucurie cu ajutorul noului Calendar Advent.

Un ritual de beauty desăvârșit include atât o selecție fermecătoare de produse Sabon cât și o stare de bine, care te învăluie atunci când încetinești pasul și savurezi momentele simple, pe care, de-a lungului anului veșnic grăbit, le trăiești cu o sațietate feerică.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

Hai să ne facem viața magică, zi de zi!

Răsfățul suprem - tradiția Sabon

Pentru o piele incredibilă, fiecare zi contează, fiecare moment poate aduce un beneficiu trupului nostru. Calendarul Advent Sabon îți oferă inspirație pentru 24 de zile fascinante printr-o serie de mini produse, de la delicii pentru ten și păr, până la ispite irezistibile pentru baie și corp.

Experimentează atmosfera festivă și voluptoasă a perioadei excepționale ce se apropie cu iuțeală – sărbătorile de iarnă – și alege bucuria acelor momente speciale de răsfăț sau fă-le cadou celor dragi și astfel împreună să împărtășiți splendoarea produselor Sabon.

24 de zile de cadouri Sabon

Știm că întotdeauna ai o rutină fabuloasă de îngrijire a pielii și de aceea Sabon ți-a pregătit o selecție deosebită de 24 de mini produse, reunind toate aromele tale preferate precum Paciulie-Lavandă-Vanilie, Iasomie, Green Rose, Rose Tea și White Tea. Iar acum este atât de ușor să ai zilnic pielea radioasă și un tonus super fresh. (Re)Descoperă bucuria de a dărui, atât ție cât și celor dragi, mini comori adunate în noul Calendar Advent Sabon.

PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice

Tu alegi în ce zi să te desfeți cu una dintre delicioasele măști pentru față, toate cu minunate beneficii asupra tenului, îndepărtând delicat celulele moarte și reînnoind pielea, lăsând-o extrem de mătăsoasă.

Poți decide că mini-exfoliantele de corp sunt exact ceea ce căutai pentru o zi răcoroasă, când doar simți nevoia să te regăsești într-o cadă aromată și să te bucuri de produsele Sabon dedicate îngrijirii corporale, cu aceeași formulă deja celebră, îmbogățită cu o sumedenie de ingrediente naturale.

Acum doar trebuie să te hotărăști ce produs alegi din Advent Calendar pentru ca timp de 24 de zile să te lași purtată în fermecătoare aventuri ale simțurilor.

Descoperă toate surprizele Sabon din Calendarul Advent pe www.sabon.ro sau în magazinele Sabon, unde te poți bucura de fiecare produs în siguranță!

Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri