Panasonic prezintă epilatoarele ES-EL9A și ES-EL7A umede/uscate - echipate cu accesorii care permit obținerea de rezultate demne de un salon, din confortul propriei locuințe. 

comunicat de presa

Panasonic prezintă epilatoarele ES-EL9A și ES-EL7A umede/uscate - echipate cu accesorii care permit obținerea de rezultate demne de un salon, din confortul propriei locuințe. 

Produsele beneficiază de următoarele accesorii:

  • Peria vibratoare pentru exfoliere: ES-EL9A este dotat cu o perie cu 60.000 de fire de înaltă densitate care vibrează de 3.100 ori pe minut, asigurând o exfoliere rapidă și eficientă a pielii - astfel se reduce riscul de creștere subcutanată a firelor de păr iar pielea devine netedă și fină
  • Capace pentru zonele delicate și sensibile: Ambele capace permit îndepărtarea cu ușurință a firelor de păr, fără a trage pielea. Capacul pentru zone sensibile îngustează partea aparatului de ras limitând-o la zonele sensibile, înguste.
  • Pieptene pentru linia bikini: Atașat la capul cu funcție de aparat de ras, utilizați acest pieptene pe firele de păr subțire, pentru a reduce volumul înainte de epilare. 
  • Accesoriu pentru îngrijirea picioarelor: ES-EL9A este dotat cu un accesoriu pentru îngrijirea picioarelor, prevăzut cu o pilă microceramică pentru îndepărtarea pielii îngroșate de pe călcâie sau a calozităților. Un cap rotativ curbat permite aplicarea cu precizie 
  • Detectează și îndepărtează cu ușurință părul nedorit. Capul pivotant flexibil se rotește cu 90 de grade oferind un mai bun contact cu pielea pe fiecare contur al corpului, chiar în zonele greu accesibile, menținând o postură confortabilă.
  • Pentru firele de păr mai greu de detectat, o lampă cu LED vă vine în ajutor chiar și atunci când este utilizată în zone mai întunecate, greu de accesat.

Ambele modele asigură epilarea eficientă cu discuri duble late, pentru o piele fină, fără fire de păr nedorite, pe întregul corp. Aceste epilatoare perfect finisate și elegante sunt echipate cu discuri duble cu 30% mai late*1 cu 60 de pensete pentru epilarea rapidă și eficientă, printr-o singură trecere. Capul pivotant flexibil la 90 grade excelează nu doar prin adaptarea perfectă la curbele corpului ci și printr-o postură de impact minim, de departe până aproape, pe toată suprafața corpului

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Pe lângă modurile de funcționare normal/delicat cu 2 viteze, ambele modele dispun și de un ‘mod puternic’, care permite epilarea mai accelerată, pentru situațiile în care timpul disponibil pentru îngrijire este foarte scurt. Aparatul este dotat cu o serie de accesorii pentru întreg corpul, inclusiv îndepărtarea părului nedorit din zona axilei și linia bikini, și chiar exfoliere*2.

*1 În comparație cu seria convențională ED

*2 Folosind o perie exfoliantă Sonic Scrub Brush sau capul de îngrijire a picioarelor Foot Care Head, compatibile doar cu ES-EL9A

Epilare rapidă, eficientă cu discuri late, duble

Epilatoarele umede/uscate ES-EL9A și ES-EL7A vin echipate cu discuri cu 30% mai late* pentru a trata zone mai ample. Firele de păr rămase după trecerea primului disc sunt îndepărtate de al doilea disc, obținând astfel o epilare rapidă, eficientă pentru îndepărtarea meticuloasă a părului nedorit.

Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

*1 În comparație cu seria convențională ED 

Pensete late și lungi pentru o precizie absolută

Cele 60 de pensete de pe discurile duble îndepărtează în siguranță chiar și cele mai fine fire de păr. Lungimea mărită și închiderea perfectă a fiecărei pensete este concepută pentru a prinde în siguranță fiecare fir. De asemenea, acestea prezintă o deschidere mai largă, pentru a mări contactul cu firele de păr. Cele două vârfuri ale pensetei care prind firul de păr sunt aliniate perfect, astfel încât și firele scurte de păr, de doar 0,5 mm, care nu pot fi eliminate prin epilarea cu ceară, sunt prinse și îndepărtate complet, de la rădăcină. Pensetele sunt de asemenea centrate, pentru a îndepărta cu mai multă ușurință firele vizate.

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Design rezistent la apă și epilare mai delicată

ES-EL9A și ES-EL7A prezintă un design rezistent la apă care permite utilizarea în baie. Prin umezirea și înmuierea prealabilă a pielii în cadă, fiecare fir de păr poate fi epilat rapid și cu ușurință, de la rădăcină; perfect pentru persoanele cu o toleranță redusă la durere. Umiditatea protejează pielea şi previne uscarea. Caracteristica unică este funcția de auto-spumare. Adăugând gel de duș pe capul epilatorului, funcția formează un strat fin de spumă care se aplică pe firele de păr, pentru o epilare și mai delicată. 

Designul rezistent la apă al ES-EL9A și ES-EL7A înseamnă că aparatele pot fi spălate cu ajutorul periei de curățare furnizate, pentru a le păstra în condiții perfecte de igienă. Aparatul este perfect și pentru călătorii, putând fi păstrat în săculețul furnizat.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Panasonic se angajează să ofere soluţii simple de înfrumuseţare pentru femei şi să îmbogăţească vieţile oamenilor lansând o gamă variată de produse casnice concepute şi dezvoltate pe baza unor criterii stricte de control al calității şi siguranţei.

• Specificaţiile pot fi modificate fără nicio notificare prealabilă.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri