Cel mai important targ de frumusete din aceasta primavara isi deschide portile pentru cea de-a 11 a editie, promovand ideea de intoarcere in offline.

Comunicat de presa

Peste 8.000 de vizitatori sunt asteptati in perioada 8-9-10 martie, de la 10.00-18.00, la Crystal Palace Ballrooms (vis-a-vis de Piata de Flori G Cosbuc) sa ia pulsul LIVE tendintelor, sa testeze produse, sa aiba parte de servicii de calitate realizate de cei mai buni, sa cunoasca si sa descopere branduri noi si produse revolutionare.

intoarcerea in offline cheama toti profesionistii beauty, saloane de infrumusetare si pasionatii sa discute direct cu distribuitorii de produse, sa profite de reduceri, sa participe la seminarii gratuite, masterclasses si concursuri beauty profesionale in PREMIERa (NAIL ART DE SALON, COAFURA DE MIREASA, COSMETICA) concursuri in ale caror jurii se afla oamenii cei mai valorosi ai industriei. La coafura: George Soare, Eduard Dabican, Liuba Trofaniuc, Marian Cotoi, la NailArt: Raluca Croitoru, Coralia Decsi, Adriana Fodolica, Helena Bruma, iar la cosmetica: Mara Grigorescu, Radu Pherekyde, Claudia Augustin, Manuela Sandhof.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare Apivita România a marcat un nou început

Cele 3 zile de show-uri, demonstratii si concursuri vor fi deschise prin GALA COSMOBEAUTY AWARDS 2019, in cadrul careia sunt premiati ce mai buni specialisti sau firme din domeniu. Peste 20 de categorii si 100 de nominalizati, alesi prin vot direct, la nivel national, de catre public. Printre categorii se numara: Personalitatea Anului, Cea mai buna scoala de coafura si Produsul Revolutionar al Anului.

Pe scena COSMOBEAUTY vor urca nume mari precum: Max Lamperter – Art Director Tony & Guy, Liuba Trofaniuc, Roberto Godini, Eduard Dabican, Don Golan, Dear Barber, Raluca Paraschiv, Mihaela Rotaru, Luke Dolan Ambasador International Uppercut si multe alte personalitati surpriza.

Isabela Vasile, owner Rouge Media, organizator COSMOBEAUTY: in aceasta primavara ne intoarcem in offline alaturi de sutele de branduri prezente la editia a 11-a Cosmobeauty - un spectacol al frumusetii pe care nimeni nu ar trebui sa il rateze.

FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti

Mai multe informatii despre COSMOBEAUTY gasiti pe pagina de facebook https://www.facebook.com/cosmobeauty.bucharest/ si pe www.cosmobeauty.ro. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet de intrare (10lei) sau de invitatie!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri