Acordă-ți îngrijirea potrivită acestui sezon și vei uita de pielea uscată, de buzele crăpate sau de tenul palid.

Chiar dacă nu îți place frigul, iarna nu ar trebui să-ți dea fiori în legătură cu felul în care arăți. Dacă vei ține cont de sfaturile potrivite, te vei putea bucura în voie de zăpadă și vei continua să arăți fermecător.

Recunoaște-o deschis. Nu ai avea nimic împotrivă ca anul să aibă doar trei anotimpuri, iar dintre toate, vara să fie cel mai lung. Frig, polei, munți de zăpadă? Cine are nevoie de așa ceva? Chiar dacă identifici iarna mai degrabă cu o serie de agresiuni asupra organismului tău, decât cu o vacanță tihnită la cabană, tot se găsesc soluții pentru a te împrieteni cu acest anotimp. Acordă-ți îngrijirea potrivită acestui sezon și vei uita de pielea uscată, de buzele crăpate sau de tenul palid. Cu trucurile de mai jos, vei ști exact cum și în ce fel să acționezi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Înainte de a ieși din casă

Fă un duș cald-rece

O zi bună trebuie să înceapă cu un duș lung și fierbinte, nu? Ei bine, în cazuri extreme, temperatura prea mare a apei ți-ar putea cauza multe probleme, de la scăderea tensiunii arteriale, până la senzații de sufocare. Mult mai eficientă este varianta unui duș fierbinte întrerupt de câte două reprize cu apă rece. Tratamentul la care îți supui pielea în acest fel te trezește mai ceva decât o cafea tare și te energizează pe deplin.

Superputerea acestei metode este capacitatea ei de a-ți închide porii, chiar înainte să ieși pe ușă și să te expui la aerul rece de afară. Nu spune nimeni că te vei simți bine de la prima încercare, dar pe parcursul timpului vei vedea cât de bine îți va prinde acest obicei sănătos. Ia-ți câteva minute și pentru a aplica un ulei hidratant de corp, iar scutul tău anti-iarnă este aproape complet.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Acordă îngrijire specială tenului

Iarna, mediul exterior se transformă într-un loc plin de amenințări nevăzute pentru pielea feței tale. Chiar dacă ne îmbrăcăm mai gros și ne acoperim mai multe decât în orice altă perioadă a anului, condițiile climaterice ne scot în cale provocări aparte. De la particulele poluante, care circulă libere, până la vântul care îți usucă tenul și îți poate sparge capilarele, pericolele sunt la tot pasul.

Dacă ai pielea sensibilă, dacă suferi de eczeme sau dacă ai dermatită, trebuie să acorzi o importanță deosebită îngrijirii pielii În cazul în care tenul tău este de obicei uscat și are riduri fine, trebuie să preîntâmpini în mod suplimentar problemele de elasticitate și de tonicitate. Scutul tău anti-iarnă este complet numai odată cu exfolierea și cu protecția pe care ți la va conferi aplicarea unui gomaj și a unei măști hidratante.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

În oraș

Folosește un balsam de buze

Buzele sunt printre cele mai expuse porțiuni de piele, așa că efectele frigului nu vor întârzia să se facă simțite. Pentru zilele de iarnă în care ești mereu în mișcare sau pentru plimbările lungi în natură, pune în geantă un balsam de buze sub formă de stick. Acesta poate fi aplicat cu ușurință, oriunde de afli, pentru a regenera și a repara celulele pielii buzelor, oferindu-le o textură catifelată.

Aplică o cremă cu protecție solară

Da, ai citit bine. Radiațiile solare te pot afecta și pe timp de iarnă, ba chiar și atunci când cerul este înnorat. Nu doar frigul și vântul sunt vinovate pentru efectul de îmbătrânire al iernii asupra pielii tale, ci și ultravioletele. Dealtfel, acest tip de radiații te expune inclusiv în fața dermatitelor, neglijarea pe termen lung a protecției solare te-ar putea trimite chiar la cabinetul de dermato-oncologie.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Chiar dacă ideea de a folosi o cremă cu protecție solară te duce cu gândul la relaxarea estivală, trebuie să știi că razele UV sunt la fel de periculoase și iarna, ba chiar efectul lor este amplificat de reflexia cauzată de zăpadă. Pentru a fi sigură de rezultate, alege cremele cu SPF cuprins între 30 și 50.

La întoarcere

Demachiază-te grijuliu

Cu toate agresiunile din mediul extern, dischetele demachiante sunt ultimul lucru pe care tenul tău trebuie să le simtă. E adevărat că în restul anului găsești foarte practică această soluție, dar pe perioada lunilor cu vreme rece uită de aceasta soluție care îți poate provoca și mai multă iritare.

Alege, mai degrabă, varianta unei creme pentru iarnă, urmată de aplicarea unui gel demachiant. La final, curăță cu puțină apă și degresează-ți pielea cu ajutorul șervețelelor umede. Nu doar că vei alunga efectele agresive ale machiajului, dar nici nu vei crea probleme pentru pielea ta sensibilă.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Fă o baie cu sare grunjoasă

La sfârșitul unei zile friguroase, când te întorci zgribulită din agitația orașului sau când durerile musculare îți spun că te-ai agitat cam mult pe pârtie, o baie cu sare îți ia toate problemele cu mâna. Stai în cadă cel mult 20-30 de minute și nu încălzi apa la o temperatură mai mare de 38 de grade Celsius. Băile cu sare îți calmează oboseala și îți alungă nevii, dar contribuie din plin la relaxarea mușchilor încordați. Cantitatea de sare grunjoasă pe care trebuie să o folosești este de aproximativ două căni pentru o cadă aproape plină.

Urmează sfaturile de mai jos și bucură-te de iarnă la fel de intens ca în copilărie. Sensibilitățile tenului tău nu ar trebui să te țină închisă în casă, iar acum ai soluțiile potrivite pentru a te proteja corespunzător.

Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Credit foto by Kotin via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri