Inspiră-te din aceste trucuri ca să ai un machiaj perfect pentru iarnă:

Fie că ții sau nu cont de tendințe atunci când te machiezi, rutina ta de make-up ar trebui să se schimbe de la un sezon la altul. Pe parcursul sezonului rece, trebuie să te adaptezi la schimbări de vreme, temperatură și vestimentație, astfel încât să îți protejezi pielea, dar și să arăți impecabil.

Prin urmare, și trusa ta de cosmetice ar trebui să se schimbe de la un anotimp la altul. Pielea ta are nevoi diferite atunci când temperaturile sunt scăzute, iar vântul bate cu putere. În plus, chiar dacă ai un stil clasic și nu vrei să ieși în evidență prin machiaj, tot ar trebui să faci schimbări minore de stil. Un ruj sau un fard care arată bine vara e posibil să nu aibă același efect și iarna.

Din aceste motive, e bine să îți actualizezi trusa de make-up cu produse potrivite pentru iarnă și temperaturi scăzute, în funcție de sfaturile de mai jos. Inspiră-te din aceste trucuri ca să ai un machiaj perfect pentru iarnă:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

1. Optează pentru mai multă hidratare

Pielea ți se usucă mai repede iarna, așa că trebuie să te asiguri că tenul tău este hidratat. În lipsa unei hidratări corespunzătoare, fondul de ten va avea un aspect neplăcut, scoțând în evidență zonele uscate ale pielii. Înainte de a te machia, folosește o loțiune tonică, pentru curățare, apoi o cremă hidratantă.

Allure îți recomandă să folosești cremele hidratante în mod strategic. Începe cu o cremă generală de față, mai ușoară, apoi țintește zonele care au tendința să se deshidrateze (nas, frunte, obraji) și aplică o cremă mai densă. După puțin timp, șterge excesul și aplică primer și fond de ten.

2. Alege produse waterproof

În mod normal, asociem machiajul waterproof cu zilele de vară, în care am putea ajunge în mod spontan la o piscină. De fapt, produsele waterproof pot fi la fel de utile și iarna, când te confrunți deseori cu precipitații și umezeală în atmosferă, cum ar fi ninsoare, lapoviță, ploaie și ceață. Cel mai important e să optezi pentru mascara și eyeliner waterproof - fiind închise la culoare, acestea vor ieși cel mai tare în evidență în cazul în care se întind. Poate fi însă util să alegi și un ruj sau farduri waterproof.

Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

3. Alege nuanțe în ton cu anotimpul

Nu doar produsele și modul de aplicare sunt supuse la schimbări de la un anotimp la altul. Același lucru e valabil și pentru nuanțele folosite în cadrul machiajului tău. Anumite culori se potrivesc mult mai bine cu sezonul cald și cu vestimentația mai colorată, specifică acestuia. Spre exemplu, ar trebui să eviți rujul coral sau roz, eyeliner-ul colorat și fardul de ochi multicolor, potrivit RD. Pe de altă parte, le poți înlocui cu ruj burgundy sau roșu, eyeliner negru sau auriu și fard de ochi arămiu sau de culoarea bronzului.

4. Folosește un burete de machiaj

Ca să aplici cât mai uniform fondul de ten și să nu te confrunți cu zone cu aspect uscat, e bine să optezi pentru un burete de machiaj. Pentru un efect optim, umezește buretele de machiaj, însă nu îl freca de față, ci aplică fondul de ten tamponând buretele.

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

5. Alege un plus de hidratare prin aplicarea fondului de ten

Dacă nu vrei să îți schimb fondul de ten cu unul mai cremos, o variantă este să îl amesteci cu ulei de argan. Nu doar că acesta te va ajuta la hidratare, ci vei avea și o strălucire naturală. În plus, pe parcursul zilei, poți folosi un spray facial ca să menții un nivel optim de hidratare al tenului.

Featured foto by Smirnof via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri