Vrei să experimentezi cele mai șic coafuri cu bucle retro în valuri? Vrei să faci o incursiune în timp, în perioada în care divele de la Hollywood purtau onduleuri șic, sofisticate, feminine și Glamour? Ai nimerit exact unde trebuie!

Buclele mari sunt sinonime cu stilul Glamour, cu aparițiile sofisticate, prețioase, super-feminine, de la Covorul Roșu. Și, deși astfel de coafuri cu bucle retro în valuri au un mega-impact asupra privitorului sunt foarte ușor de realizat acasă, cu ceva răbdare, îndemânare, perseverență și desigur, cu aparatura potrivită!

Cum obții bucle retro în valuri, atât de șic în acest sezon? Care sunt pașii ce te duc mai aproape de coafura dorită? Ce coafuri cu bucle retro se poartă acum, ce textură se poartă, mată, lucioasă, fluidă, bufantă sau cu aspect umed? Pe ce artificii de styling să mizezi pentru un look complet & absolut fabulos?

Vezi mai multe ondulatoare profesionale pentru coafuri retro cu bucle în valuri!

Descoperă mai jos tot ce ai nevoie să știi despre cele mai wow coafuri cu bucle retro în valuri!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

De la anii 20 și până în prezent! Stiliștii au ales să se inspire din trecut pentru a crea coafurile prezentului

Ce coafuri cu bucle retro se poartă? Încă din anii 20 sau Roaring Twenties, buclele erau la mare căutare.

De la coafurile scurte, tip bob, cu bucle bine definite, date bine cu briantină lucioasă în anii 20 până la rulourile ușor bufante, mătăsoase ce au definit perioada Glamour a Hollywood-ului, în anii 40-60 și până la buclele creponate sau la acelea tapate, voluminoase, amintind de anii 70 și 80, pe toate le-au readus stiliștii de păr în atenția noastră în acest sezon.

Cum obții bucle retro în valuri în acest sezon, și ce ai nevoie mai exact ca să nu dai foarte mulți bani la salon, și să poți oricând să ai un super-look?

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Vezi mai multe produse pentru fixarea părului cu bucle retro!

Te invit să citești pașii de mai jos! Iată cum realizezi coafuri cu bucle retro în valuri la tine acasă:

  1. Părul de preferat proaspăt spălat și uscat se împarte cu o cărare asimetrică, pe o parte.
  2. Se aleg apoi șuvițe de 4-6 centimetri pe ondulator și se buclează către față, pentru a obține acel vibe retro, șic.
  3. Este nevoie apoi să pulverizezi spray fixativ prin păr.
  4. Pentru a obține coafuri cu bucle retro în valuri, continuă să alegi fiecare buclă definită cu ondulatorul. Re-ondulează bucla respectivă cu ajutorul degetelor, urmând linia pe care părul s-a ondulat. Prinde fiecare șuviță (buclă) cu agrafe, la baza părului. Aplică iar fixativ.
  5. Cum obții bucle retro, deci? E necesar să lați părul prins astfel aproximativ 10 minute. Apoi poți scoate agrafele. Poți răsfira părul ușor sau îl poți lăsa astfel. Poți lăsa buclele effortless, răvășite, natural sau le poți da un aspect umed.

De altfel, te invit să citești mai jos ce coafuri cu bucle retro se poartă!

Vezi și cum obții buclelel perfecte iarna!

Descoperă cele mai interesante coafuri cu bucle retro în valuri și cum le obții la tine acasă!

Trebuie să știi că în acest sezon al contrastelor se poartă multe coafuri cu bucle retro în valuri și multe texturi. De la șuvițele cu aspect umed prezente la Prada, Marco de Vincenzo sau Ann Demeulemeester, până la buclele tapate, bufante, ”electrizate”, ale lui Gucci ori Miu Miu.

De la onduleurile fine, naturale, răvășite, effortless ale lui Ferragamo ori Balmain, la părul prins cu elastice sau agrafe și clipsuri ca la Palmer Harding ori Giorgio Armani și până la buclele bufante, elegante, Glamour, ludice și elegante, sofisticate și young ale lui Moschino.

Vezi mai multe propuneri de ondulatoare „altfel” pentru coafuri retro cu bucle lejere!

Dar cum obții bucle retro la tine acasă, fără tam-tam la coafor și fără a-ți irosi bugetul doar pe hair-style? Dacă știi ce coafuri cu bucle retro se poartă, cum le realizezi în doi pași? ce îți trebuie? Am ales câteva produse de styling pentru a definitiva, fixa și conferi structură și textură celor mai șic coafuri cu bucle retro în valuri.

  1. Pentru coafuri cu bucle retro în valuri, ”lipite de cap”, al la anii 20, ușor, lucioase, alege geluri extra puternice!
  2. Pentru bucle creponate sau bucle răvășite effortless alege ceară de păr cu aspect mat și efect e lungă durată, cu textură moale, mătăsoasă.
  3. Cum obții bucle retro cu volum, bufante și în formă de valuri? Alege pasta texturizată cu fixare puternică , efect de volum, look bine definit.
  4. Dacă alegi coafuri cu bucle retro în valuri, ca în anii 50-60, mizează pe spuma cu efect de volum la rădăcină, ce lasă fibra elastică dar bine fixată.
  5. Dacă alegi coafuri bine definite cu ondulatorul, alege fixativ cu protecție termică. Îți va lăsa părul strălucitor și mătăsos, fără să îl încarce și fără să îl degradeze.
  6. Și pentru că am vorbit despre ce coafuri cu bucle retro se poartă, află că pentru părul foarte lung și ondulat ai nevoie de un fixativ extra puternic.
  7. Pentru coafuri cu bucle retro în valuri, cu aspect umed, alege ceara modelatoare cu efect de strălucire. Cu o textură cremoasă vei obține bucle flexibile și frizuri variate.

Sursa foto front page  – Unsplash

Un material de Iulia Claudia Dumitru - stilist Kudika Shopping


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri