De dimineață te-ai machiat minim, dar la party ai vrea să impresionezi cu un machiaj atrăgător. Ce faci?

Este vineri seara, ești încă la birou dar după ai planuri să mergi direct la o petrecere cu fetele sau poate la o întâlnire romantică. De dimineață te-ai machiat minim, poate doar fond de ten și puțină mascara dar la party ai vrea să impresionezi cu un machiaj atrăgător. Ce faci?

Îți transformi machiajul. Dacă ai ales produse de calitate, acestea vor rezista pe față și tu va trebui doar să faci mici retușuri și completări. Îți explicăm mai jos cum să faci asta ușor pentru ca look-ul final să fie impresionant.

1. Retușează fondul de ten

După o zi lungă de purtare, fondul de ten are tendința să se separe sau să se scurgă. Astfel, vei avea urme inestetice pe față și nu ar fi ideal să aplici alte produse peste pentru că va arăta nenatural și nu vor rezista.

Soluția este să aplici spray de fixare pe toată fața și apoi, cu o pensulă groasă să îți masezi fața cu mișcări circulare. Astfel, vei obține un fond de ten uniform și destul de umed astfel încât să poată fi folosit drept bază pentru următoarele produse de machiaj.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

2. Aplică două tipuri de mascara

Pentru o tranziție ușoară de la aspectul de zi la cel de noapte alege să folosești două tipuri de mascara: un care va alungi genele și una care le va îngroșa. Dimineața, aplică mascara voluminizatoare de la rădăcină spre vârfuri iar seara adaugă un strat din cea de alungire doar de la jumătatea genelor în sus. Astfel, nu vei avea depuneri care să se adune inestetic pe gene.

Dacă vrei să obții un look mai dramatic, cu accent pe ochi și ai mai mult timp la dispoziție poți alege să folosești și gene false. Nu uita să aplici un strat final de mascara, va ajuta genele false să arate mai natural.

3. Accentuează machiajul ochilor

Cea mai ușoară modificare pe care o poți face pentru a obține un look de seară este să accentuezi machiajul ochilor. Modelul smokey eyes îți va scoate în evidență culoarea ochilor și chiar dacă poate părea greu de realizat, dacă ai produsele potrivite și puțină răbdare, este chiar simplu.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Principiile de bază ale mașinii CNC

Ai nevoie de truse de machiaj profesionale, care să includă mai multe nuanțe ale aceleiași culori, un primer și o pensulă blending. Primerul aplicat pe pleoape va face fardurile să reziste mai mult timp fără să se întindă iar cu ajutorul pensulei vei face tranziția dintre culori să arate cât mai natural.

4. Adaugă iluminator

Niciun look de seară nu este complet fără iluminator, trebuie să strălucești la propriu. Așa cum zice Rihanna, nu este posibil să folosești prea mult highliter, poți chiar să folosești mai multe tipuri și să le aplici deasupra obrajilor, pe nas, bărbie și frunte; locuri unde ar cădea lumina în mod natural.

Mai poți aplica iluminator și în interiorul ochiului și sub arcadă, chiar la baza sprâncenelor; astfel, ochii vor părea mai deschiși și mai strălucitori, indiferent câte ore ai petrecut în fața ecranului în acea zi.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

5. Aplică un ruj într-o culoare puternică

Niciun look nu e complet fără un ruj rezistent, care să întoarcă privirile. Dar pentru că vrei ca buzele tale să fie colorate toată seara, fără să lași urme pe pahar, este important și modul în care îl aplici.

Primul pas este hidratarea, folosește un balsam ca să înlături porțiunile uscate de care se poate prinde rujul, mai ales dacă ai ales unul foarte mat care usucă buzele. În plus, aplică un corector pe buze înainte de ruj; astfel, vei avea o bază care va face rujul să reziste mai mult și culoarea să fie mai puternică.

Dacă ai produsele de machiaj potrivite, schimbarea de look între zi și seară nu ar trebui să dureze mult și nici să fie complicată. Poți avea în poșetă mereu câteva șervețele demachiante care să te ajute să faci un mic retuș oricând.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Sursă foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri