Nu dispar din tendințe nici tehnicile sofisticate de colorare a părului, dar nici influențele wild!

Spre deosebire de anii precedenți, tendințele coloristice din 2018 dau dovadă de originalitate, de curaj, de extravaganță! Revine în trend negrul, după o perioadă în care a stat ascuns după tot felul de șuvițe care mai de care mai vibrante, părul platinat înlocuiește tonurile granny hair, iar rădăcinile crescute sunt mai cool ca oricând.

Nu dispar din tendințe nici tehnicile sofisticate de colorare a părului, dar nici influențele wild! Îți dezvăluim mai jos de ce să ții cont atunci când îți alegi culoarea părului pentru anul 2018!

Ce culori de păr ți se potrivesc? Află ce să alegi în 2018!

Culorile de vopsea de păr din 2018 răspund chiar și celor mai pretențioase gusturi! Ai la dispoziție simplitate pentru fetele delicate și elegante, nuanțe vii, uluitor de bogate pentru firile curajoase și tehnici wow pentru împătimitele modei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Uite cum să te asiguri că alegi culoarea de păr care ți se potrivește mânușă!

Ține cont de nuanța ochilor și a pielii tale. Nu mai permite nimănui să îți spună că nu ai voie să te vopsești brunetă dacă ești blondă natural, de exemplu! În 2018 tendințele de colorare a părului au evoluat și maeștrii coloriști au devenit adevărați artiști care sunt capabili să îți picteze în păr orice culori îți dorești.

Principalul criteriu de care țin ei cont este subtonalitatea tenului. Pentru a o afla, examinează-ți culoarea venelor de la încheietură în lumina zilei. Dacă acestea bat spre verde, ai tenul cald. Dacă migrează mai degrabă către albastru, pielea ta e cu subton rece. Iar regula sună astfel: trebuie să alegi culori de vopsea pentru păr opuse tonalității tenului tău: cald pentru rece și viceversa.

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Cum să alegi componente pentru baia ta

Și culoarea ochilor poate fi un element de care să ții cont. În general, fetele cu privire albastră și gri arată fabulos cu blond platinat și negru, în timp ce posesoarele uluitorilor ochi verzi pot deveni roșcate superbe. Nu în ultimul rând, căpruiul „trage” la fascinantele tonuri de șaten deschis sau închis.

Alege culoarea de păr și află nuanța în trend în 2018!

Spune-ne, cum te visezi? Te vezi blondă, brunetă, șatenă sau roșcată? Ori poate adori culorile îndrăznețe? Iată ce culori de vopsea pentru păr sunt în trend în acest an!

Nuanțe de blond

Pe locul întâi în topul preferințelor în materie de blond stau tonurile aurii. Honey Golden Blonde (blond auriu miere), asemănător superbelor șuvițe pe care le obțin fetele din Califoronia după ce își petrec întreaga vară la soare, e culoarea de păr a momentului. Ia-o drept exemplu pe Rosie Huntington-Whiteley și nu ezita să o porți dacă ai tenul deschis sau închis la culoare, cu subton rece. Evit-o însă dacă ai pielea caldă, pentru că poate accentua în mod nedorit galbenul din tenul tău, oferindu-ți un aspect bolnăvicios.

Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Dacă te-a cucerit, alege o vopsea precum Light Golden Blond: vei arăta superb cu ea!

Continuăm cu părul Platinat! După ce în 2017 acesta a mai pierdut din puterea pe care o  avea asupra femeilor de pretutindeni, 2018 i-a căzut din nou în capcană. Tonurile argintii îți vor conferi un aer de prințesă, dar trebuie să ții cont și că sunt destul de greu de întreținut. Optează pentru un șampon cu reflexii violacee pentru a tempera tonurile de galben pe care le poate deprinde această culoare de păr.

De ce ai nevoie în colorarea părului pentru tonuri de platină seducătoare? De o vopsea precum Intensive Platinum Blonde.

Completăm topul culorilor de păr la modă în 2018 cu Blondul Nude. Gigi Hadid a făcut celebră această nuanță și noi ne-am îndrăgostit imediat de ea. Marele său atu este că se potrivește tuturor tipurilor de ten și e foarte ușor de întreținut. Optează pentru tonuri naturale de blond și, datorită trendului ce presupune păstrarea rădăcinilor crescute în tonalitatea pe care le-a dat-o Mama Natură, te poți bucura de această vopsea de păr fără a trece prea curând la coafor.

Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun! 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Obține blondul nude cu o vopsea Blond deschis natural intens!

Rose gold și-a pierdut coroana strălucitoare pe care o primise anul trecut, fiind înlocuit acum de Honey Rose (un amestec de blond căpșună și tonuri de miere). Nuanța e mai vie și mai strălucitoare, conferind foarte multă prospețime pielii tale. Înainte de a opta pentru ea, coloriștii te sfătuiesc să faci un test, cerând coloristului tău să îți îmbogățească părul cu reflexii glossy, pentru a te asigura că ți se potrivește.

Încearcă un Blond Irise, dacă visezi și tu la această culoare de vopsea pentru păr!

Iată care sunt și alte culori de păr din galeria blondului pentru care să optezi acum!

  • caramel blonde
  • crem
  • argintiu.

Nuanțe de șaten

Nu va exista sezon în care șatenul să nu facă furori, grație eleganței și versatilității sale! Culoarea părului emană rafinament și căldură, și, îmbogățind-o cu reflexii, vei obține rezultate spectaculoase. Uite ce nuanțe să alegi în 2018!

Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Șatenul cenușiu (ash brown) e poate cea mai permisibilă variantă în ceea ce privește colorarea părului în 2018. E ideea perfectă dacă nu vrei să fii nici brunetă, dar nici blondă. Începe cu rădăcini în șaten închis și coboară cu gri spre vârfuri, folosind tehnica ombre. Cu reflexii reci, această opțiune e perfectă pentru fetele cu ten cald.

Combină tonuri de Maro mediu natural cu Blond mediu cenușiu pur (pentru a obține această culoare magnifică).

Caramel ombre completează lista de nuanțe de șaten la modă acum. Marele atu este că, asociind delicioase tonuri de șaten închis cu șaten deschis și adăugând reflexii ciocolatii care îți lasă gura apă, această culoare de păr nu necesită prea multe retușuri. E indicat însă ca din când să mai treci pe la salon pentru un tratament cu gloss.

Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea Cele mai încurajatoare citate despre succes Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

Testează puterile unei culori de vopsea de păr precum Cocoa Chestnut .

Uită de bronde și optează în toamna 2018 pentru Iced Caramel Latte, o culoare de păr care amintește de băutura ta preferată a verii. Mixează precum un pictor nuanțe reci și calde, de la accente untoase la cenușiu neutru. Folosește tehnici babylights pentru cea mai frumoasă culoare!

Asociază un Maro deschis natural cu un Blond deschis cenușiu pur .

Dacă vrei și mai mult șaten, închis sau deschis, iată pe ce alte tonuri să mizezi!

  • șaten alună
  • cafea
  • castaniu

Nuanțe de roșcat

Arămiul și roșul-ghimbir sunt înlocuite în toamna 2018 de tonuri mai intense de roșu!

Preferatul nostru este Crimson Red, cu accente mai profunde și mai bogate, perfect pentru toamnă. Va pune în evidență superb tenurile de porțelan cu subton rece, oferind un aer de prințesă!

Utilizează o culoare de vopsea de păr precum Light Red Chestnut!

Presară în părul tău bogăția vinului și bucură-te de reflexiile delicioase, profunde ale burgundy-ului! Combină cu un machiaj proaspăt, luminos și cu haine în tonuri neutre, pentru o culoare de păr care farmecă de la prima vedere!

Vopseaua de păr care te va cuceri este Dark Red .

Negrul a revenit la modă!

După o perioadă în care ne-am petrecut timpul evitând ca nuanța părului nostru să deprindă chiar și mai subtilă nuanță de negru, culoarea de păr a Albei-ca-Zăpada ne-a recucerit. Nu mai ezita să apelezi la negrul cel mai negru, fără cel mai mic strop de ciocolatiu sau de roșcat.

Da, o vopsea în tonuri simple de negru e tot ce ai nevoie acum!

Ce spui despre culorile de păr extravagante?

Anul trecut ne-am îndrăgostit de Rainbow Hair și Unicorn Hair, acum facem o pasiune pentru tonurile de Liliac. Sunt chiar mai accesibile decât ți-ai fi imaginat, deoarece conțin o porție bună de albastru, care îți va ilumina frumos pielea.

Încearcă un ton de Violet foarte deschis!

Ultra Violet e culoarea anului, așa că, dacă nu e Lilac, trebuie neapărat să încerci tonuri de Violet și Prună. Partea bună e că te poți juca cu notele și reflexiile: în vasta lume a culorilor, există una potrivită și pentru tine!

Vei fi magnifică în compania unei vopsele pentru păr Violet Intens.

Cele mai hot tehnici de colorare a părului

În ceea ce privește tehnicile de colorare a părului, trebuie să știi că Balayage este încununată pentru al nici-nu-mai-știm-al-câtelea-an-consecutiv drept cea mai hot procedură de vopsit. Adu viață suvițelor tale intercalând tonuri mai deschise pe sub păr, de parcă ar fi trecut un pictor și a sa pricepută pensulă pe acolo.

Ochii de tigru completează lista tehnicilor de colorare a părului în vogă acum. Asociază în părul tău reflexii de caramel, blond, roșcat, cappuccino și șaten deschis și închis, iar podoaba capilară îți va arăta ca o operă de artă!

Sombre seamănă uluitor de tare cu ombre-ul, dar e mai subtil. Trecerea dintre cele două nuanțe e mai delicată acum, ceea ce conduce la dispariția acelor linii inestetice care ne scoteau din minți acum ceva ani.

Contouring-ul nu mai e la modă doar în manichiură, dar și în ceea ce privește tehnicile de colorare a părului. Ideea este ca șuvițele să îți intercaleze chipul așa cum culorile îți nuanțau pomeții. Valorifică punctele forte ale feței tale și încearcă pe cât posibil să camuflezi defectele.

Hollywood opal poate fi și o culoare, una complexă, demnă de un maestru, dar și o tenică de colorare a părului. Ideea e să pornești de la o bază platinat deschis, pe care să trasezi apoi tușe de lila și rose, pentru a contura un opal seducător.

Bright Butterbeer combină galbenul cel mai galben, auriu și castaniu, într-o culoare de păr ce pare desprinsă dintr-o fantezie a la Harry Potter!

Cum să îți îngrijești părul vopsit

Primul pas? Optează pentru o vopsea profesională! Culorile de păr vor fi de o mie de ori mai frumoase atunci când ai optat pentru hidratare și protecție încă din momentul aplicării nuanței. Îngrijirea părului cu o vopsea de păr profesională e un must!

Folosește produse de îngrijire a părului! Începe cu un șampon pentru părul vopsit,  special conceput pentru a-l proteja, un balsam și o mască cu super-puteri!

Acestea sunt criteriile de care să ții cont atunci când îți alegi culoarea de păr pentru 2018! Ține cont de recomandările noastre în colorarea părului și vei străluci prin toți porii! Optează pentru o vopsea profesională pentru păr și te vei bucura de nuanțe extraordinare, ce vor capta toate privirile!

Foto homepage: ladie_c /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri