Deoarece pielea de pe mâini nu este capabilă să se regenereze din cauza lipsei țesutului subcutanat, mâinile au nevoie de multă hidratare.

Comunicat de presă

S-a dus și vara cu ale ei vacanțe, dar încă ne mai bucurăm de soare și căldură. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm că urmează sezonul rece, iar mâinile noastre au nevoie de o hidratare suplimentară. Practic, mâinile au nevoie de o hidratare permanentă.

Nu uita, mâinile noastre muncesc în rând cu noi. Sunt instrumentul nostru principal de muncă în multe activități. Pielea mâinilor este aproape la fel de sensibilă ca pielea feței. În plus, este mult mai stresată, pe măsură ce ne folosim în mod constant mâinile. Deoarece pielea de pe mâini nu este capabilă să se regenereze din cauza lipsei țesutului subcutanat, mâinile au nevoie de multă hidratare.

6 reguli simple pentru a avea mâini frumoase și hidratate

1. Hidratare permanentă

Folosește creme, balsamuri sau uleiuri vegetale, produsul cel mai potrivit pentru tine, dar nu uita să-l folosești frecvent.  Cele mai bune tratamente pentru mâini au la bază ulei de măsline, unt de shea sau nuci macadamia: bogate în acizi grași polinesaturați, capabili să mențină pielea moale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)
Foto: Boszyy Artist /Shutterstock

2. Protejează-le

Dacă faci o plimbare cu bicicleta sau dacă temperaturile sunt foarte scăzute, folosește mănuși din lână sau din piele. Protejează-ți mâinile chiar și atunci când faci mici treburi casnice. Unii detergenți conțin substanțe iritante care pot usca și sensibiliza pielea și afecta cheratina, componenta principală a unghiilor.

3. Folosește un săpun blând

Săpunul potrivit este unul neutru, adică cel ce respectă pH-ul pielii și este antialergenic. Foarte important când îți speli mâinile, ca apa să fie caldă, niciodată fierbinte.

4. Usucă-ți bine mâinile

Nu freca mâinile cu prosopul după ce le speli, pur și simplu tamponează-le. Nu ieși în frig, până când mâinile nu sunt uscate, deoarece, în contact cu aerul rece, pielea umedă este mai expusă crăpării.

Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice

5. Hrănește-ți mâinile

Înainte de a dormi, ca un ultim gest, hidratantul este trecut peste dosul mâinilor (nu în palme). Un secret greu dezvăluit de cei ce-l cunosc, perfect pentru a preveni petele: freacă ușor partea exterioară a mâinilor, una împotriva celeilalte. Distribuirea cremei cu palma nu este atât de utilă: palma este de obicei mai grasă și nu are atât de multă nevoie de tratament, cum ar fi partea exterioară a mâinii.

6. Grijă specială

În cazul în care mâinile sunt crăpate, apelează la un tratament mai intens: aplică mai multă cremă și poartă mănuși de bumbac peste noapte.

* Informatii oferite de specialistii specialiștii Jessica Cosmetics, care iti recomandă Hydracreme

Foto homepage: OHishiapply /Shutterstock

Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri