In fiecare sezon moda isi cauta o noua destinatie. Dupa ce a calatorit din India pana in Rusia si din China pana in Mexic, de data aceasta Moda decide sa porneasca intr-o directie speciala, o directie glamour. Fata de toamna trecuta in care designerii si-au indreptat atentia in special catre pantofi, de data aceasta ei se concentreaza pe bijuterii ce par decupate din catalogul expozitiei dedicate lui Marie Antoinette.

Colectii: Gucci, Donna Karan, Oscar de la Renta, Ralph Lauren, Diane von Furstenberg.

Couture Club

Epoca de aur a couture-ului parizian va fi intotdeauna o sursa generoasa de inspiratie pentru designerii momentului. O rememorare a unor timpuri ideale in care designerul se numea couturier si viata lui se impartea intre planseta de desen si atelierul in care studia cum se aseaza fiecare pliu al unei rochii ori cum se monteaza maneca unei jachete. Intre timp, parca pentru destindere, desena impreuna cu Lesage cea mai delicata broderie.



Intotdeauna in moda vor exista aceste citate, iar pentru primavara-vara, probabil si din dorinta de a aduce un omagiu maestrului Yves Saint Laurent, putem vorbi despre un adevarat “Club Couture”. Rochii de bal pe care au fost cusuti fluturi gigantici la Emporio Armani, adevarate broderii realizate din panglici, suprapuse peste rochii de charlestone de catre Alberta Ferreti, zeci de volane de organza, in degradeuri, cusute cu fir de matase pe rochiile de vampa ale lui Roberto Cavalli, broderii pretioase la Valentino, forme sculpturale la Nina Ricci sau materiale inovative, care isi schimba aspectul in functie de unghiul din care sunt privite, la Balenciaga.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald

Totul respira exclusivitate, de la pantofi (sandalele “Texas” create de catre Ricardo Tisci pentru Givenchy, cele din benzi late de satin semnate Lanvin , ghetele “colivie” din fasii subtiri de piele la YSL), bijuterii (coliere roz pal care abia se citesc pe trenchi-urile in aceeasi nuanta la Lanvin, cascade de perle si lanturi la Chanel, brose gigantice la Christian Lacroix) si pana la materiale (patchwork de dantela la Fendi, broderii metalice si imprimeuri atat la McQueen cat si la Dries Von Noten, tesaturi care imita aurul lichid la Prada).

Colectii: Alexander McQueen, Calvin Klein, Balenciaga, Giambattista Valli, Yves Saint Laurent, Gianfranco Ferre.

'80

Moda anilor `80 este citata de o mare parte dintre designeri in colectiile primavara-vara 2009. Unii dintre ei, pentru o si mai mare exactitate, isi reviziteaza arhivele in cautarea a ceea ce ar mai putea functiona cu succes in noul sezon.

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri