Inspirata din cerul instelat al noptii si din galaxiile indepartate ale cosmosului, COLECTIA DE CRACIUN 2014 de la PANDORA cuprinde creatii minunate care captiveaza prin stralucirea lor.

CRACIUN TRADITIONAL. Sarbatorile de iarna simbolizeaza multe dintre momentele de neuitat din vietile noastre. Special create pentru acest sezon, noile talismane PANDORA din argint 925 si email de culoare rosu-zmeura si alb-inghetat stralucesc vesel, devenind pastratoare delicate ale momentelor pretioase petrecute alaturi de cei dragi.

COSMIC. O explozie de pietre stralucitoare si suprafete texturate, lucrate in argint 925 si aur de 14k, creeaza o serie de bijuterii extraordinare pentru sezonul iernii. Urme de praf de stele, infrumusetate cu pietre de zirconiu cubic stralucitor, completeaza talismane elegante. Pandantive, inele de cocktail si cercei incrustati cu stele din cristal de culoare alb-inghetat si albastru-nocturn aduc aminte de inaltul cerului. Talismane din sticla de Murano multifatetata, de culoare albastru inchis, lucesc asemeni cerului misterios.

DANTELA VINTAGE. Luminata de stralucirea setului pavé cu zirconiu cubic, noua serie-statement de la PANDORA este inspirata din magia noptilor instelate si din frumusetea ferestrelor de catedrale stravechi, sclipind in noptile senine.
Impingand mai departe limitele tehnologiei, bijuteriile dantelate sunt ornamentate fin, in detaliu, in micro-seturi de zirconiu cubic fixate in argint 925. Ele onoreaza, astfel, traditia PANDORA pentru arta mestesugita a bijutierilor si luxul accesibil, propunand un design nou si interesant pentru modelul clasic al dantelei. Aspectul heraldic si farmecul stravechi complementeaza perfect trendurile de inspiratie medievala de pe podiumurile de moda.

PERLE ELEGANTE. Asemeni unor comori din cutiile de bijuterii de demult, perlele impodobesc o noua si frumoasa serie de bijuterii de argint 925, reinterpretand cea mai veche si cunoscuta piatra semipretioasa. Noile bijuterii cu perle de la PANDORA dovedesc faptul ca piatra reginelor nu mai este acum rezervata doar capetelor incoronate.
Ideale pentru a fi purtate in timpul zilei, dupa orele de lucru sau cand te indrepti spre altar, aceste bijuterii moderne usor de purtat reinsufletesc versatilitatea perlelor, imortalizata de femeile incantatoare si glam ale vechiului Hollywood.

DESPRE PANDORA
Cunoscuta in toata lumea pentru bijuteriile sale de inalta calitate, finisate manual, disponibile la preturi accesibile, PANDORA creeaza, fabrica si comercializeaza bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirandu-le pe femei sa-si accepte personalitatea si sa-si exprime stilul propriu, bijuteriile fermecatoare si feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vietii. Creatiile unice si atent finisate de la PANDORA combina mestesugul vechi de secole cu tehnologia moderna si sunt distribuite in mai mult de 80 de tari, din sase continente, prin aproximativ 10.300 de puncte de vanzare, incluzand peste 1.100 de magazine-concept.
Fondata in 1982 si avand sediul in Copenhaga, Danemarca, PANDORA este listata public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.pandoragroup.net sau gasiti-va inspiratia pe www.pandora.net.

Pentru informatii suplimentare:
Patricia MIHAIL – PR Manager
patricia.mihail@ranevents.eu
0757 058 338


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri