29 Decembrie 2014 publicat în Frumusete 2 share-uri

Fie ca optati pentru un machiaj in linii clasice, fie ca va orientati spre unul mai spectaculos, makeup-ul de sarbatori trebuie sa fie deosebit si sa va faca sa straluciti

Machiajul de sarbatori reprezinta o necesitate pentru fiecare doamna si domnisoara care isi doreste un look cu totul special in aceasta perioada. Fie ca optati pentru un machiaj in linii clasice, fie ca va orientati spre unul mai spectaculos, makeup-ul de sarbatori trebuie sa fie deosebit si sa va faca sa straluciti.

Specialistii de la Chic Salon ne propun un machiaj deosebit pentru zilele de Sarbatori si ne invata, cu ajutorul imaginilor, cum sa-l realizam singure.

Step 1

Aplicati si estompati pe toata pleoapa mobila pudra bronzanta.

Step 2

Se aplica fard de ochi opal pe interiorul pleoapei, iar coltul extern al ochiului se umbreste cu o nuanta mai inchisa si se estompeaza spre arcada pentru un efect de alungire a ochilor. Cele doua nuante se blenduiesc bine intre ele, folosind miscari circulare.

Step 3

Se contureaza ochii cu creionul negru pentru a aduce un plus de dramatism machiajului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  16 idei superbe de machiaj festiv pentru Paște, petreceri și ocaziile speciale din viața ta Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Step 4

Se aplica fondul de ten cu o pensula speciala si se intinde bine pe ten. Se prefera aplicarea fondului de ten dupa machiajul ochilor pentru a evita patarea de fard.

Step 5

Cu ajutorul unei pensule, se aplica cu miscari circulare pudra de orez pentru a fixa cat mai bine intregul machiaj si pentru un efect de satinare.

Step 6

Pentru un plus de stralucire, se aplica pudra cu efect intens de stralucire.

Step 7

Pentru a contura trasaturile fetei si pentru un aspect sanatos, se aplica un blush hidratant. Aplica fardul de obraz de-a lungul pometilor, trecand cu pensula pe sub ei, spre urechi, pentru a-I scoate in evidenta.

Step 8

Se aplica cateva straturi generoase de mascara. Pentru un look mai dramatic, se pot pune niste gene false.

Step 9

Se completeaza machiajul aplicand ruj cu o pensula speciala. Avand in vedere faptul ca machiajul ochilor este destul de intens, s-a optat pentru o nuantare naturala a buzelor.

Nota! Pentru realizarea acestui tutorial de machiaj s-au folosit produse profesionale Paese.

Foto si informatii oferite de Chic Salon


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri