(P) Workshop Bonton: Cum iti creezi un balsam de buze personalizat

12:03, 7 Martie 2014 publicat în Frumusete

Brandul de cosmetice naturale Bonton organizeaza primul atelier din seria de evenimente bilunare. Workshop-ul este tinut de Dana Ciobotar, creator de cosmetice naturale, si va avea loc joi, 13 martie, incepand cu ora 18:00, la Aristocats Bistro, Str. Teodor Stefanescu, nr.1, Bucuresti. In cadrul atelierului participantii vor invata cum sa isi prepare propriul balsam de buze personalizat.

Comunicat de presa

Prin intermediul acestui workshop interactiv, participantii vor avea parte de o serie de surprize si de sfaturi utile cu privire la ingrijirea corporala. Dana Ciobotar incurajeaza utilizarea ingredientelor naturale si adaptarea lor in functie de preferinte si de nevoile personale.

Citeste si:
Nu te mai regăsești în relația de cuplu? Iată ce ai de făcut!
Nu te mai regăsești în...

Am decis sa incepem aceasta serie de workshop-uri pentru ca personal cred in frumusetea intretinuta cu produse naturale. De asemenea, cred ca pentru a fi frumoasa nu este necesar sa cheltui o avere pe cele mai scumpe produse de infrumusetare, declara Dana Ciobotar. In plus, toti suntem preocupati de calitatea si de ingredientele incluse in retetele produselor cosmetice pe care le folosim – cand le preparam noi insine, avem control total asupra acestora si eliminam posibilitatea alergiilor sau a bolilor de piele mai grave, adauga aceasta.

Taxa de participare la eveniment este de 100 de lei si include costurile materiei prime pentru realizarea produselor, dar si produsul cosmetic realizat, pe care participantii il vor lua acasa.

Citeste si:
Ora Pământului 2021: o serie de evenimente online vor reuni încă o...
Ora Pământului 2021: o serie...

Dana Ciobotar a urmat cursuri in cadrul Soap Making School din Vancouver si in 2012 a inceput sa puna in practica o serie de idei care s-au dovedit, odata cu trecerea timpului, a fi bazele brandului Bonton in 2013. Brandul ofera o larga varietate de produse cosmetice naturale, dar si evenimente in cadrul carora sunt popularizate metodele de obtinere a cosmeticelor din ingrediente naturale. Materia prima a cosmeticelor provine de la mici producatori locali, care pun pe primul plan calitatea si sanatatea, nu profitul. Produsele au la baza ingrediente delicate, ca uleiurile esentiale din plante, apele florale sau mierea.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri