6 Martie 2014 publicat în Frumusete 1 share-uri

Alexander McQueen: "Este o noua era in moda - nu exista reguli. Este vorba de stilul individual si personal”

Comunicat de presa

Stilul personal este definit de abilitatea de a comunica si transmite personalitate, stare de spirit, chiar si emotie, prin intermediul hainelor, accesoriilor si machiajului. Este acel declic individual care transforma ceva simplu in ceva demn de invidiat, o nota personala. Cand vine vorba de stil personal - si discutam de machiaj - exista un singur produs care evidentiaza personalitatea unei femei intr-un mod armonios, iar acesta este rujul. De la culoare pana la contur si finisare, nenumaratele optiuni disponibile creaza o intreaga garderoba de note personale, demna de invidiat. Rujul poate transmite o multitudine de emotii, fara sa spuna nici macar un cuvant.

Rujul nu a fost niciodata un accesoriu mai dorit si ravnit de femei, gratie noului ARTISTRY SIGNATURE COLOR, distribuit exclusiv de Amway. Rezultat in urma unui proces de creatie care a durat patru ani, noul ruj vine in culori clasice si nuante diafane, menite sa rasfete femeile si sa le faca sa se simta alintate si incantatoare. Cu noul ruj ARTISTRY SIGNATURE COLOR, culorile ies la rampa si captiveaza ochiul si bunul gust. Acesta poate fi achizitionat la pretul de 110,36 RON.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Ambalaj Signature – TWIST & CLICK

Noul ARTISTRY SIGNATURE COLOR revolutioneaza industria rujurilor printr-un ambalaj ingenios. Caseta fermecatoare, de culoare aurie si tonuri de negru, ascunde o adevarata minune tehnica. Inventata, brevetata si proiectata de catre Catherine Ehrenberger, vicepresedintele departamentului de Cercetare si Dezvoltare al Amway, tehnologia "Twist & Click" include 17 piese si presupune deschiderea prin rasucire. Odata ce rujul este aplicat, o apasare usoara a tubului il va intoarce in pozitia initiala, in interiorul casetei.
Paleta de culori Signature – Un intreg spectru de culori

Rujurile ARTISTRY SIGNATURE COLOR ridica stacheta, incepand chiar de la baza speciala translucida, care ajuta la mentinerea culorii, in asa fel incat ceea ce se vede pe ambalaj sa coincida cu aspectul buzelor. “Baza translucida a rujurilor ARTISTRY SIGNATURE COLOR permite ca pigmentii puri sa se potrivesca perfect cu orice tip de ten”, explica Rick DiCecca, Global Makeup Artist ARTISTRY. In plus, perlele din formula confera un aspect moale si ademenitor, contopindu-se cu buzele. Totodata, formula speciala a rujului previne craparea si uscarea buzelor.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC

Noua paleta de culori a rujurilor ARTISTRY SIGNATURE COLOR dispune de un spectru ademenitor de nuante uimitoare, cu finisaje incantatoare. Cu pigmenti proiectati sa maxmizeze impactul coloristic, multitudinea de culori clasice si nuante diafane vor scoate in evidenta frumusetea oricarui tip de ten.

Beneficiile Signature

Impreuna cu o paleta de nuante uimitoare, la pachet vin si formulele incantatoare si imbietoare ale rujurilor, toate impachetate in ambalajul revolutionar de tipul "Twist & Click".

Formula rujului crema ARTISTRY SIGNATURE COLOR contine o infuzie de uleiuri naturale care ajuta la sporirea hidratarii cu 36%. Buzele se simt moi, netede si catifelate, iar aspectul este pe masura. Vitamina

E imbogateste formula si contribuie la protejarea buzelor impotriva ravagiilor aduse de vremea capricioasa.
Pentru o culoare spectaculoasa, potentata de luciu, rujul diafan ARTISTRY SIGNATURE COLOR contine, de asemenea, vitamina E in formula. Totodata, produsele au si factor de protectie solara SPF 15, pentru a contracara efectele razelor ultraviolete, precum si alte ravagii aduse de vremea mai mult sau mai putin capricioasa.

A contat cine a zbierat mai tare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști!

De unde pot fi achizitionate
Rujurile ARTISTRY SIGNATURE COLOR pot fi cumparate prin intermediul celor 40.000 de Intreprinzatori Amway din Romania. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati: https://www.amway.ro/beauty-and-grooming/artistry-makeup/lips#.UxdKu7zBE7A .


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri