23 Decembrie 2011 publicat în Familie 188 share-uri

Fie ca magia Craciunului sa va insoteasca tot anul ce vine! Aceasta este urarea noastra pentru voi. Sa va gasiti fericirea in momentele simple, cu adevarat importante. Sa va gasiti bucuria in ochii copiilor vostri si in sinceritatea lor.

Fie ca aceste momente incarcate de energie pozitiva sa va aduca Pacea in suflet, caci Craciunul este sarbatoarea iubirii, a vietii, a sperantei! In numele iubirii, Iisus a venit pe Pamant. Ca sa ne ofere aceasta dragoste nemarginita, pe care si noi, la randul nostru o putem oferi.

Avem nevoie de bunatate, de zambete si speranta ca sa putem sa ne cream o viata mai frumoasa! Clipele acestea pe care le vom petrece alaturi de cei dragi de Craciun vor ramane amintiri nepretuite pentru viitor. Lasati ca fiecare fulg de nea sau beculet aprins sa va bucure! Iubiti si zambiti cu toata inima si aveti incredere in ceea ce va daruieste Prezentul.

Craciun Fericit!

Cu drag,

Echipa Garbo.ro


Sunt Karina Simion, profesor de limbă română și de limba spaniolă și mamă de Marc. El este inspirația din spatele cortinelor. Așa s-a născut și blogul acesta, Miculmarc.ro. Tot ce...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri