20 Decembrie 2011 publicat în Familie 1 share-uri

Si tu esti un parinte pentru care este foarte importanta ziua de nastere a copilului si nu stii unde sa o organizezi? Oare le va placea copiilor activitatea? Prea multi invitati, costurile se ridica foarte mult? Ai multe alte intrebari similare in minte?

Am organizat nenumarate zile de nastere, asa ca lasa-ne sa iti oferim raspunsul la intrebarile tale. Copiilor le place sa joace lasertag, o experienta incredibila, un joc de echipa extraordinar. Dupa cum stii, copiii au o energie infinita, iar arena lasertag este un loc unde pot sa o consume.

Ai dori ca si copilul tau sa se laude in clasa ca a lui a fost cea mai tare zi de nastere? Bineinteles ca da.
De la ce varsta pot veni copiii? Este adevarat ca echipamentul este sub un kilogram si nu exista cabluri si veste grele, totusi noi recomandam sa aiba minim 8 anisori, pentru ca jocul necesita un pic de lucru in echipa si strategie. Trebuie sa mai stii ca toate pachetele includ folosirea exclusiva a salii de evenimente. Tu poti aduce tortul si bautura, iar noi asiguram cele necesare: tacamuri, farfurii si pahare.

Ce este laser tag-ul:

Ca sa joci laser tag este nevoie de un echipament special, compus din arma si senzori care sunt conectati wireless la un calculator. Pe langa acest echipament mai este nevoie de un spatiu de joc cu obstacole diverse pentru a crea scena de lupta. Jucatorii se vor imparti in doua tabere. Inainte de inceperea jocului, sunt instruiti de catre un trainer cum sa foloseasca armele si ce stil de joc prefera sa se joace. La terminarea minutelor de joc sau al vietilor se vor citi armele pentru a se stabili scorul jocului.
Astfel se pot crea sesiuni de la cateva minute pana la cateva ore.

Pusca: RAPTOR - Laser Tag
Raza: Intre 10 m si 150 m, cea mai mare valoare de pe piata.
Echipament: Hi-tech, foarte usor, sub 1 kg.
Mod de tragere:
- Grenada
- Numarul de vieti
- Gloante
Avatar:
- Sniper
- Soldat
- Doctor

Testimoniale:

Parerea unei mame:

"Am fost de cateva ori la poligonul Laser Tag-Arena din Sema Parc cu fiul meu de 10 ani si cu alti colegi de scoala. A fost super distractie! Copiii s-au simtit extraordinar si nu ar fi vrut sa mai plece de acolo... Atmosfera este una incredibila pentru copii - un poligon divers, foarte incitant, au putut sa-si exerseze nu doar spiritul de aventura dar si inteligenta, capacitatea de a gandi tactic si sa faca miscare. Este locul potrivit unde sa-ti duci copilul sa-si petreaca timpul liber in mod util, in siguranta si foarte distractiv. Ca sa nu mai zic ca baietelul meu vrea sa-si faca si ziua de nastere tot acolo.

Am fost atenta la fiecare detaliu, incepand de la sala de party (unde se servesc bauturi si prajituri aduse de mine), la poligon, angajati si trebuie sa recunosc ca totul este foarte bine pus la punct, sunt profesionisti si atenti.

Una peste alta, vom reveni cu siguranta! Mai mult, o sa incerc si eu cu proxima ocazie! E ideal pentru petrecerea timpului liber atat pentru copii, cat si pentru adulti."

FACILITATI:
Complexul dispune de :
-doua sali de petreceri
-un bar
-sala de joc (500 mp) la semiintuneric
-vestiar

PRETURI ANIVERSARI:

Numar de participanti Pret pe persoana
aniversare 2 ore aniversare 3 ore
5-10 persoane 49 lei 59 lei
11-15 persoane 43 lei 53 lei
16-20 persoane 37 lei 47 lei

LOCATIE
Informatii de contact
Splaiul Independentei, nr. 319, Sectorul 6, in incinta SEMA PARK,
langa statia de metrou Petrache Poenaru.

ORAR
Luni - Vineri: 12.00 - 24.00
Sambata - Duminică: 0.00 - 24.00

CONTACT
Telefon: 0721 130 284 (English speaking)
www.lasertag-arena.ro
rezervari@lasertag-arena.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri