Toamna își face simțită prezența din ce în ce mai bine. Asta înseamnă zile mai friguroase, ploi mai dese și un decor în nuanțe de maro, galben și portocaliu. Fiecare anotimp vine cu propria frumusețe și cu diverse schimbări. Având în vedere că temperaturile se schimbă, înseamnă că este momentul să schimbăm și noi garderoba. Asta în special când vorbim despre bebeluși.

Cei mici, în special în primele luni din viață sunt predispuși îmbolnăvirii, având în vedere că anticorpii lor abia acum de dezvoltă. Asta înseamnă că trebuie să acordăm o atenție sporită vestimentației acestora și chiar a păturicilor cu care îi învelim. Magazinul online Little Prints vine și de data aceasta în ajutor.

Păturici moi și călduroase, perfecte pentru bebeluși

Pentru ca bebelușul să aibă un somn cât mai liniștit și confortabil atunci când îl plimbați cu căruciorul spre exemplu, trebuie să aibă și o păturică cu care să îl acoperiți. Asta în special dacă bate vântul. Iată că în acest sens o păturică din bumbac poate fi alegerea ideală. De asemenea o paturica din muselina este o alegere potrivită pentru nou-născuți, pentru că puteți acoperi căruciorul când este lumina de afară prea puternică sau pentru a feri copilul de vântul prea puternic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Săptămâna Generozității se întâmplă anul acesta pe 22-29 noiembrie. Toți românii sunt încurajați să facă o faptă bună. Obiectul de tranzitie la copii – ce rol are? Idei de cadou pentru prietena ta cea mai bună

Puteți găsi la Little Prints mai multe modele dintre care puteți alege. Unele pături, fiind realizate din 100% bumbac cu siguranță vor oferi confortul necesar, vor menține căldura și vor oferi protecția necesară. Asta în special pentru faptul că bumbacul este recunoscut ca fiind un material care nu irită pielea, hipoalergenic.

Dacă veți accesa littleprints.ro veți descoperi stoc complet de păturici fel de fel. O păturică din muselină poate fi ideală chiar și atunci când alăptați.

Accesorii și articole vestimentare pentru bebeluși

Little Prints este un magazin online cu articole alese special pentru cei mici. În lista de produse veți descoperi renumitul brand Bibs, alături de Mushie și multe altele. Veți vedea chiar și produse semnate Little Prints. Categoriile diferă și veți descoperi atât accesorii necesare încă din primele zile ale bebelușului acasă cât și articole vestimentare drăgălașe.

O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei O absolventă UBB caută pe Reddit presupuse victime ale abuzurilor unui fost profesor

Pentru că toamna poate fi destul de friguroasă, veți opta pentru articole vestimentare mai groase. Asta nu înseamnă că cei mici nu pot fi în continuare fashion, îmbrăcați în funcție de trendurile actuale, așa cum mulți părinți optează.

Puteți accesoriza orice ținută a micuței voastre prințese cu ajutorul unei perechi de șosete lungi. Veți descoperi o paletă vastă în ceea ce privește culorile disponibile, precum și modelele. Dacă vreți să adăugați un plus estetic ținutei veți opta cu siguranță pentru cele cu fundițe. Tot la ei veți găsi și body-uri, salopete și alte astfel de produse care vă vor fi necesare cu siguranță.

Important este ca în anotimpul rece să fiți pregătiți cu toate cele necesare pentru bebe, astfel încât să aibă parte de toată căldura necesară, pentru că veți vrea să îl feriți de răceli. Accesați pagina littleprints.ro și comandați toate produsele care vă plac și de care aveți nevoie.

O Românie unită pentru educația copiilor noștri O echipă de elevi strânge bani pentru echiparea laboratoarelor de robotică din liceele românești O retrospectiva Netflix pentru 2022 si Top 10: La cutite: Misterul din Grecia a debutat pe primul loc

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri