Iubirea neconditionata si sacrificiul de sine sunt doua lucuri distincte. Invata sa te iubesti pe tine pentru a putea experimenta relatii sanatoase si a primi iubirea sanatoasa care nu are nimic de-a face cu manipularea.

Cine a gresit? Povestea ne ofera si raspunsul. Greseala a fost a barbatului, deoarece el a crezut ca ii poate da iubitei sale fericirea lui. Adevarul este ca fericirea poate veni numai din interiorul nostru nu din exterior. Ei erau fericiti inainte datorita dragostei pe care fiecare o purta in suflet. In momentul in care barbatul a pus steaua in palma fetei , el a facut-o responsabila de fericirea lui si nimeni nu poate fi responsabil pentru fericirea altei persoane.

Niciodata nu vei fi fericita daca nu ai destula dragoste pentru tine si indiferent cate sacrificii ai face, nimeni nu e responsabil pentru fericirea ta, asa cum tu nu esti responsabila pentru fericirea altcuiva. Te invit sa iti pui urmatorele intrebari si sa te hranesti in fiecare zi psihic, emotional, spiritual: Care sunt cele mai importante valori pentru mine?; Imi onorez nevoile, valorile, prioritatile proprii?; Cand imi aloc in programul meu timp pentru mine; Care sunt practicile personale de exemplu: citit, timp pentru ceai, meditatie, exercitii, seara cu fetele in oras lunar, control fizic anual, masaj, hobby-uri? In ce fel pot obtine sustinere de la familia mea, prieteni, colegi de lucru sau alt fel de ajutor professional?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

E important sa treci pragul de la sacrificul de sine la iubirea de sine, pentru ca tu esti singura care poate face acest lucru. Daca simti ca esti o femeie care ii iubeste prea mult pe ceilalti si mai putin pe sine, aminteste-ti ca ai o singura viata si ai dreptul de a fi fericita la fel ca fiecare om de pe planeta. Aminteste-ti ca dragostea nu reprezinta sacrificiu de sine.

Aminteste-ti ca poate comportamentul tau se datoreaza traumelor din trecutul tau, ideilor indoctrinate de parinti sau societate sau poate chiar experientelor nefericite din copilaria ta. Daca pana acum nu ai gasit drumul cel bun, nu inseamna ca el nu exista. Si aminteste-ti ca nu esti singura pentru ca n-am sa te las singura.

Am fost si eu ca tine si am reusit sa inlocuiesc aceste tipare cu altele noi care mi-au schimbat complet viata. Te astept sa-mi las un comentariu.

Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Cu drag, Cristina

Un articol de Cristina Miculete, viitor psiholog, trainer dezvoltare personala in formare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri