Iubirea neconditionata si sacrificiul de sine sunt doua lucuri distincte. Invata sa te iubesti pe tine pentru a putea experimenta relatii sanatoase si a primi iubirea sanatoasa care nu are nimic de-a face cu manipularea.

''Daca vrei sa citesti imediat materialul gratuit scris de mine Arta Feminina a dragostei- Ingrediente si otravuri, despre cum sa experimentezi arta dragostei si cum sa ai o relatie sanatoasa intra pe www.artafeminina.ro.''

Cat de usor poate fi sacrificul de sine in comparatie cu realizarea de sine. Povestea incepe de pe vremea copilariei tale. Te intorci in trecut si iti dai seama ca toata viata ta ai facut lucruri numai pentru a le face celorlalti pe plac. Renuntare, sentimentul ca trebuie sa dai totul pentru a primi iubire si atentie. Oamenii fac cele mai nebanuite lucruri in cele mai nebanuite momente si se intreaba de ce. Ai putea crede ca unele nici macar nu au prea mare importanta, ca au fost doar mici rataciri pe drumul vietii si fara sa-ti dai seama ajung sa se reflecte in viata ta de astazi.

Deseori cand cazi de multe ori in acelasi loc, rezistenta ta la cadere scade din ce in ce mai mult. Partea cea mai trista e cand cazi cu buna stiinta de atatea ori, pentru ca asa ai invatat tu de la modelele din jurul tau, pentru ca din dorinta prea mare de a te inalta ai derapat fara sa-ti dai seama pe drumul gresit. Si nici macar nu e vina ta. Drumul calatoriei tale e necesar sa aiba drept una din destinatii iubirea de sine. Insa dn pacate tu ai confundat iubirea fata de tine cu sacrificiul de sine.

Cand ai avut o copilarie in care afectiunea si atentia ti-au lipsit si nu ai stiut cum sa procedezi mai bine sa-ti indeplinesti nevoia disperata de iubire, e un pic mai greu. Am intalnit multe femei care sunt dispuse sa mearga pana la sacrificul suprem de renuntare totala la ele pentru a-l face pe celalat fericit. Si n-am inteles niciodata cum poate fi asta un act de noblete. Oare care au fost legile nescrise dupa care te-ai ghidat cand ai luat aceasta decizie? Poate e timpul sa constientizezi ca inconstientul tau iti joaca feste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

La nivel constient nu poti iubi oamenii si sa nu te iubesti absolut deloc pe tine insati. NU poti sa pretinzi ca daruiesti iubire, afectiune, atentie si sa nu incepi cu tine insati. Ori esti blocata inca in filmele siropoase in care daca iubesti trebuie sa fi gata sa mori pentru cealalta persoana si in cazul asta e trebuie sa te trezesti la realitate ori ideea ta de sacrificiu de sine te urmareste datorita unori rani mai vechi din copilaria ta si continui sa te invarti in aceleasi tipare de relatii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri