22 Mai 2009 publicat în Familie 41 share-uri

Un cui vechi, ruginit si dureros se scoate numai cu unul nou. O singuratate, de orice fel, este intotdeauna mai usor de suportat in doi decat in unul. O iubire si o relatie ca cele pe care le-ai trait nu se uita deloc cu una, cu noua. Si nu cu sfaturi venite de la vreun prieten bun, un psiholog apreciat, o carte remarcabila de tehnici de autosugestionare.

Daca tu nu-ti vindeci singura ranile, “pansamentul” nici atat nu o sa reuseasca. -Niciun pansament din lume nu e medicament, iar barbatul pe care il ai alaturi e doar un barbat ca toti cei din jurul tau: unul atent, grijuliu, preocupat sa-ti fie bine, dispus sa-ti fie sprijin, sa nu-ti greseasca, sa te cucereasca. Efectul Placebo se produce doar in capul si psihicul tau. Umbra slaba a unui copac nu te va scapa de soarele torid de 40 de grade, dar sub ea, poti sa astepti comod venirea soarelui de 30 de grade. Right? Dar daca te-ai cufundat atat de mult in umbra asta incat, din cauza ei, ratezi splendida aparitie a soarelui de 30 de grade? Ce faci atunci ca sa scapi de dezamagire? Cauti un pansament si mai de soi?

Nu crezi in ea... minunea nu dureaza mai mult de trei zile - E drept ca dragostea se construieste in doi si nici nu pica din cer ca para malaiata, dar nici nu se naste intorcand-o pe toate partile si dandu-i forma care tie iti place. Daca nu esti covinsa ca relatia ta de refacere si de mimare a iubirii s-ar putea transforma intr-una autentica sau daca pe parcursul ei, niciun sentiment aducand a iubire nu misca in tine, e timpul sa-ti iei la revedere de la aceasta relatie. Inchei-o din timp pana cand nu se ajunge la reprosuri, la cuvinte care dor, la sentimente de frustrare si vina (altele noi!), la conflicte, la nesinceritate si minciuni, la alte ite in care sa te pierzi. Daca te-ai convins in cele din urma ca mai mult decat iubire mimata nu poti, nu te mai forta zadarnic. Nu vrei alte pareri de rau, mustrari de constiinta sau regrete. Mai ales cand nici macar nu este dragoste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri