22 Mai 2009 publicat în Familie 41 share-uri

Un cui vechi, ruginit si dureros se scoate numai cu unul nou. O singuratate, de orice fel, este intotdeauna mai usor de suportat in doi decat in unul. O iubire si o relatie ca cele pe care le-ai trait nu se uita deloc cu una, cu noua. Si nu cu sfaturi venite de la vreun prieten bun, un psiholog apreciat, o carte remarcabila de tehnici de autosugestionare.

Chiar si dupa mult timp de la patania lor, pentru multi dintre noi, despartirile lasa ceva urat in urma lor: o tristete grea, o depresie cu prelungiri interminabile, o senzatie acuta de singuratate si gol, dezapreciere, o mare si multa nevoie de afectiune, etc. Sunt multe si confuze rau starile prin care treci dupa o despartire, insa cei care au trecut prin asa ceva stiu cel mai bine la ce ma refer. Un cui vechi, ruginit si dureros se scoate numai cu unul nou. O singuratate, de orice fel, este intotdeauna mai usor de suportat in doi decat in unul.

O iubire si o relatie ca cele pe care le-ai trait nu se uita deloc cu una, cu noua. Si nu cu sfaturi venite de la vreun prieten bun, un psiholog apreciat, o carte remarcabila de tehnici de autosugestionare.

Cel mai bine se uita printr-o noua relatie, prin alte senzatii, prin alte trairi, lasand sa intre un nou barbat in viata ta, chiar daca nu e barbatul dupa care inca mai sufera sau la care visezi sa-l intalnesti intr-o buna zi. In plus, barbatul respectiv nu este unul oarecare si este exact de ceea ce ai nevoie acum: noi senzatii, noi trairi, un cineva care sa-ti reaminteasca cum este sa fii tu din nou, cum sa te bucuri de viata, chiar daca nu este pregatita sa iubesti din nou.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Uite asa, esti gata sa accepti o iubire mimata si sa te prinzi intr-o relatie falsa, de alinare, de pansat rani ale sufletului. Relatia pansament este intr-adevar o solutie de trecut cu fruntea sus depresiile, insa este una de moment. Una care trece la fel de repede pe cum a venit. Una peste alta, exista 3 motive simple, mari si late, pentru care nu ti-ai dori sa accepti o pseudorelatie, oricat de greu si imposibil ti-ar fi sa-i spui pas:

Dragostea inseamna sa nu fi niciodata nevoita sa o mimezi -Un prieten barbat (cu inclinatii vizibile si necontestate spre misoginism ce-i drept) imi spunea ca femeile se pricep de minune sa mimeze orice, incepand timid cu sentimentele si continuand magistral cu orgasmul sau chiar cu o relatie in toata regula. Sarind cat colo, o alta prietena (feminista pana aproape de extreme) imi spunea ca femeile au talentul de a mima orgasmul si a crea relatii false, insa barbatii au pacatul de a accepta orgasmul mimat si relatiile neautentice ca pe ceva real. Oricat ai incerca sa fortezi dragostea si sa-ti impui sa iubesti de dragul tau si al personei in cauza, mai departe de nivelul creierului si al rationalului nu o sa ajunga. Poate da, in cazuri rare, exceptionale. Cand Galateea se indragosteste pe bune de Pygmalion, cel care a creat-o. Cand tu te indragostesti pe bune de pansament, de cel cu care ai incercat sa te vindeci, de cel alaturi de care, din egoism si de de dragul vreunei iubiri autentice, ai mimat iubirea. Se intampla insa in 1% din situatii.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri