Iata ce nu v-ati fi imaginat niciodata despre fantasmele partenerului vostru

Ce femeie nu a visat macar o data sa intre in mintea iubitului ei, fie numai pret de o clipa? Fantasme nemarturisite, capricii ale libidoului, exaltarea simturilor: pentru tagma feminina, eternul masculin, cu fictiunile lui familiare si piruetele sale cochete, ramane o fortareata de necucerit.

Margot Saint-Loup dezleaga aceasta enigma ancestrala: la fel cum cele zece ceruri din Divina Comedie ne poarta spre beatitudinea eterna, Margot ofera lacomei noastre curiozitati secretul voluptatii: zece paliere pentru a ne atata dorinta, atat a noastra cat si a partenerului, pentru a ne reinnoi astfel dorinta, pentru a depasi limitele celor la care nu indrazneam sau nu credeam ca vom putea visa vreodata.

Jocuri cu roluri, conversatii picante, scenarii fantasmatice, masaje de tot felul; sa refuzi doar pentru a te abandona si mai mult; sa fii sute de femei in una singura: acest ghid in 99 de mini-capitole ofera accesoriile erotice, deghizarile si piesele de lenjerie intima susceptibile sa-i faca pe iubitii vostri sa-si piarda capul. Viclenii, indrazneli si mangaieri, locuri improbabile, stimulari, pozitii inedite: toate sunt necesare pentru a atinge cea mai pura si mai innebunitoare placere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

O Kama-Sutra moderna, condimentata cu viclenii strengaresti si lipsita de tabuuri. Margot Saint-Loup ofera raspunsuri (im)pertinente, fara complexe si fara false pudori.

Autor: Margot Saint-Loup

Traducere de: Vasile Georgescu; Domeniu: Literatura erotica

Carte aparuta la editura Nemira


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri