Elena Gheorghe, urare specială pentru fratele ei. Cum arată Costin Gheorghe și cu ce se ocupă fratele artistei

10 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 1 share-uri

Elena Gheorghe a avut parte de un weekend minunat în familie, iar aniversarea fratelui ei, Costin Gheorghe i-a reunit pe toți cei dragi aproape de ea. Artista i-a făcut o urare specială fratelui său, iar imaginile postate cu el au fost îndelung admirate de internauți. 

Elena Gheorghe este o artistă extrem de frumoasă și se pare că acesta este unul dintre atuurile pe care le-a moștenit din familie. Vedeta se poate lăuda cu doi copii minunați și cu un soț care o susține necondiționat, însă puțini fani știu că Elena mai are un frate și o soră, la fel de charismatici ca și ea.

Recent, artista a postat câteva fotografii cu fratele ei, alături de un mesaj special, cu ocazia zilei sale de naștere.

"La multi ani,bro!
In fiecare an de ziua ta imi dau seama ca tare greu te prind la poza. Doua variante am: cea de la Craciun si cea de la ziua mea;) Astea sunt cele mai recente, dar nu despre asta e vorba ci despre faptul ca te iubesc si iti doresc tot binele!" a scris Elena Gheorghe pe social media.

Postarea a adunat peste 17.000 de like-uri, iar internauții nu au putut să nu observe asemănarea dintre cei doi. Mai mult, admiratorii Elenei i-au urat lui Costin Gheorghe "La mulți ani", iar răspunsul sărbătoritului nu a ezitat să apară.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

"Vă mulțumesc frumos tuturor! RESPECT!" a scris fratele Elenei Gheorghe la postarea surorii sale.

Costin Gheorghe a fost căsărorit și are o fetiță

Fratele Elenei Gheorghe este un fotbalist bine cunoscut în lumea sportului. Costin Gheorghe a fost mijlocaș al echipei Academia Clinceni.

El a împlinit 33 de ani și a fost căsătorit în urmă cu câțiva ani. Din mariajul său, fratele Elenei Gheorghe are o fetiță superbă, cu care petrece cât mai mult timp posibil.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri