10 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 18 share-uri

Laura Cosoi este mai fericită ca niciodată pentru că va deveni mămică pentru a treia oară. Vedeta s-a pozat în costum de baie, iar fanii i-au putut admira burtica de gravidă. Mai mult, Laura a postat și un mesaj emoționant, iar sentimentul despre care vorbește îl simt multe femei gravide.

Laura Cosoi este în culmea fericirii și este recunoscătoare în fiecare zi pentru tot ceea ce are în jurul ei. De Crăciun, vedeta și-a anunțat prietenii virtuali că familia ei se va mări și că în 2022 va deveni mămică pentru a treia oară.

Astfel, începutul noului an a găsit-o pe Laura Cosoi cu zâmbetul pe buze și înconjurată de familie într-o vacanță de vis în Thailanda. De acolo, actrița i-a ținut la curent pe fanii ei cu tot ceea ce se întâmplă cu evoluția sarcinii, dar și cu trăirile pe care le simte în această perioadă. Mai mult, viitoarea mămică și-a sărbătorit și ziua de naștere pe tărâmurile de vis și s-a declararat binecuvântată și extrem de fericită alături de cele două fetițe pe care le are, Rita și Vera, dar și de soțul ei, Cosmin Curticăpean, care o susține necondiționat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult

Recent, actrița a postat prima fotografie cu burtica ei de gravidă. Îmbracată într-un costum de baie roșu, din două piese și cu un zâmbet larg și sincer, Laura Cosoi i-a fermecat pe internauți. Vedeta radiază de fericire, iar, deși a trecut de primul trimestru, burtica Laurei abia se vede.

Mesajul postat de actriță a fost unul care a ajuns la inimile internauților, mai ales că acest sentiment este bine cunoscut și de alte viitoare mămici.

"Niciodată singură" a scris Laura în dreptul fotografiei cu burtica de gravidă.

Laura Cosoi, mămică de trei fetițe

Laura Cosoi este făcută pentru a fi mămică de fetițe. Cu două minuni acasă, Rita și Vera, actrița a anunțat că cel de-al treilea copil al său va fi tot fetiță.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

"În acest moment, brațele noastre devin și mai încăpătoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare, căci în lumea asta a noastră mai așteptăm o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera. Ce dar minunat este viața, câtă bogăție pot aduce copiii, ce sentiment înălțător de recunoștință ne încearcă ori de câte ori le privim, cât de mare și de bun este Dumnezeu cu noi…", a scris actrița pe social media.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri