10 Ianuarie 2022 publicat în Entertainment 1 share-uri

Teo Trandafir are una dintre cele mai frumoase relații mamă-fiică cu Maia. Vedeta se simte norocoasă că o are în viața ei pe Maia și nu de puține ori i-a declarat în mod public iubirea. Recent, prezentatoarea tv a scris câteva rânduri emoționante despre cea care a făcut-o să devină mamă.

Teo Trandafir se poate lăuda nu doar cu o carieră de succes, ci și cu relația specială pe care o are cu fiica ei. Maia este copilul pe care l-a dorit dintotdeauna și cu care a creat o legătură aparte. Cele două sunt nedespărțite, iar iubirea lor este foarte puternică.

Deși Teo Trandafir este cea care o crește pe fiica ei, în realitate Maia este cea care o învață pe prezentatoarea tv lecții prețioase de viață. Recent, vedeta a postat câteva rânduri pe contul ei de Instagram despre toate lucrurile frumoase care vin la pachet cu copilul său, iar internauții au fost de-a dreptul emoționați.

"Îmi acoperă tâmplele cu iubire, când simte că iubire nu mai pot jura că am. Frumoasă, bună și bătăioasă, Maia mea mă trece prin toate. Așa e ea…" a scris prezentatoarea tv pe social media.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Printre cei care au reacționat la postarea lui Teo se numără și Ada, Ilinca Vandici, Amna, Daniela Gyorfi, care au comentat cu multe inimioare, semn că iubirea dintre vedetă și fiica ei se simte dincolo de ecrane.

Regula pe care Teo Trandafir i-a impus-o fiicei sale

Cu toate că Teo Trandafir și Maia au o relație cu totul specială, bazată pe iubire reciprocă și sinceritate, vedeta tv i-a impus fiicei sale o regulă de la care nu are voie să se abată.

Maia este încă o adolescentă, astfel că trebuie să o anunțe pe mama ei când pleacă în oraș, unde se duce și la ce oră se va întoarce înapoi acasă.

"Aș prefera să nu își facă niciun piercing sau tatuaj până la 18 ani. Îmi este teamă că s-ar grăbi și ar veni tot la mine să îmi spună că a greșit. Avem o înțelegere, mai mult sau mai puțin tacită, nu mă interesează unde ești, dar vreau să știu că ești în siguranță și să știu de unde te iau. Și dacă spune că vine acasă la ora 21.00, să vină la acea oră.", a declarat Teo pentru viva.ro


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri