Andreea Ibacka a dezvăluit numele celui de-al doilea copil al său. Tot mai multe vedete aleg să îl folosească!

Andreea Ibacka a dezvăluit numele băiețelului său, moment mult așteptat de internauți. Actrița a postat o poză emoționantă pe Instagram, iar fanii au fost de-a dreptul încântați de alegerea celor doi părinți.

Andreea Ibacka a dezvăluit numele celui de-al doilea copil al său, baiețelul pe care îl are împreună cu Cabral. Dacă internauții s-au tot întrebat cum îl cheamă pe micuț, Andreea a vrut să păstreze doar pentru ea și familia ei acest detaliu. Deși a născut în urmă cu trei luni, vedeta l-a ținut departe de ochii curioșilor pe frățiorul lui Namiko.

Se pare că sărbătorile de iarnă au îndemnat-o pe blondină să îi facă cunoscut numele celui de-al doilea copil al ei. Băiețelul ei și a lui Cabral poartă numele de Tiago, iar acest lucru a fost dezvăluit chiar de Andreea care a postat o fotografie cu un glob personalizat de Crăciun, cu numele celor doi copii ai ei.

Mai mult, proaspăta mămică i-a făcut chiar și pagină de socializare micuțului Tiago, pentru ca internauții să fie la curent cu tot ce se întâmplă în casa Ibacka.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Leagăn pentru toată copilăria

Mai multe vedete au ales acest nume

Se pare că numele Tiago este tot mai răspândit printre vedetele autohtone, astfel că mai multe cupluri au ales să pună acest nume copiilor lor.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au ales același nume pentru băiețelul lor nou-născut. De asemenea, Adrian Mutu și Sandra și-au botezat mezinul Tiago, acest nume reprezentând o zeitate și fiind atribuit persoanelor sportive și norocoase.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri