24 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 14 share-uri

X Factor și-a desemnat marele câștigător. Surpriză mare pentru telespectatori! Artistul a câștigat simpatia publicului și a plecat acasă cu premiul cel mare de 50.000 de euro.

Nick Casciaro este marele câștigător X Factor din acest sezon! Artistul i-a impresionat pe jurați cu timbrul lui special și a câștigat detașat inimile publicului.

Delia, Loredana, Ștefan Bănică Jr. și Florin Ristei au avut doar cuvinte de laudă despre prestația tânărului italian, un personaj cu totul aparte din acest sezon X Factor.

Loredana l-a susținut necondiționat pe Nick Casciaro și i-a îndrumat pașii către marea finală. Artistul s-a duelat cu Bryana Holingher, Andrei Duțu și Jomaji.

Despre viața tânărului din Italia

Protejatul Loredanei are 31 de ani și s-a născut în Bolzano, Italia. Deși este îndrăgostit de muzică de mic copil, artistul a mai cochetat și cu sporturi precum fotbal, rugby sau patinajul pe gheață.

În marea finală, Nick a cântat alături de Loredana celebra melodie "The Time of my life". Artistul a plecat acasă cu 50.000 de euro și cu titlul de marele câștigător X Factor România.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri