24 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 14 share-uri

X Factor și-a desemnat marele câștigător. Surpriză mare pentru telespectatori! Artistul a câștigat simpatia publicului și a plecat acasă cu premiul cel mare de 50.000 de euro.

Nick Casciaro este marele câștigător X Factor din acest sezon! Artistul i-a impresionat pe jurați cu timbrul lui special și a câștigat detașat inimile publicului.

Delia, Loredana, Ștefan Bănică Jr. și Florin Ristei au avut doar cuvinte de laudă despre prestația tânărului italian, un personaj cu totul aparte din acest sezon X Factor.

Loredana l-a susținut necondiționat pe Nick Casciaro și i-a îndrumat pașii către marea finală. Artistul s-a duelat cu Bryana Holingher, Andrei Duțu și Jomaji.

Despre viața tânărului din Italia

Protejatul Loredanei are 31 de ani și s-a născut în Bolzano, Italia. Deși este îndrăgostit de muzică de mic copil, artistul a mai cochetat și cu sporturi precum fotbal, rugby sau patinajul pe gheață.

În marea finală, Nick a cântat alături de Loredana celebra melodie "The Time of my life". Artistul a plecat acasă cu 50.000 de euro și cu titlul de marele câștigător X Factor România.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri