Lucian Bute, sărbători de vis alături de familie! Campionul a petrecut pe o plajă însorită

Bute a petrecut Crăciunul alături de soția și copii săi într-o destinație de vis. Cei mici l-au așteptat pe Moș Crăciun pe plajă, iar campionul le-a transmis un mesaj românilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Lucian Bute nu și-a uitat susținătorii români și le-a transmis un mesaj special cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Sportivul a postat pe pagina lui de Facebook o poză în care se află alăruri de soția și cei doi copii ai săi, pe una dintre prajele însorite din Florida.

Lucian Bute a vrut să le ureze tuturor românilor sărbători fericite, pline cu liniște, înșelepciune și sănătate. Postarea a primit mii de like-uri și comentarii frumoase în care susținătorii sportivului l-au felicitat pentru familia frumoasă pe care o are.

"Crăciun 2021 de vis alaturi de sotie si copiii nostri...din Florida, SUA va uram tuturor iubire, liniste, întelepciune si mai ales sanatate.Doamne Ajută pentru 2022 si mai departe La mulți ani!" a scris Lucian Bute pe social media.

Lucian Bute s-a retras din lumea sportivă în urmă cu câțiva ani și locuiește alături de soție și cei doi copii ai lor în Canada, Montereal. Campionul român a obținut cetîțenia canadiană în anul 2012 și activează în domeniul afacerilor. Bute a cumpărat un complex imobiliar în Montreal, investiție pe care o gestionează împreună cu soția sa.

"S-a terminat pentru mine. Nu mai trebuie să demonstrez nimic. La 39 de ani trebuie să schimb foaia. Așa e viața. E greu, dar e decizia corectă. Două sau trei meciuri pentru câțiva dolari nu ar schimba nimic. Sunt sănătos și vreau să am grijă de familia mea. Copiii sunt cei mai importanți. Chiar dacă voi primi oferte, le voi refuza. Când iau o decizie, nu revin asupra ei. Reflexele mele și dorința de a mă antrena nu mai sunt la fel. Sunt semne că mă mișc mai încet. Boxul e un sport de reacție și nu te iartă niciodată. De ce să îmi risc sănătatea?" a declarat Lucian Bute la o conferință de presă de acum câțiva ani.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri